Да обърнем внимание на LED прожектори

Осветлението със светодиоди бележи сериозен напредък в днешни дни. Едни от най-търсените продукти са LED прожектори, които се използват за осветяване на вътрешни пространства и промишлени обекти. Друго тяхно приложение е придаване на светлина за училища, заводи, гаражи, мотели и други подобни обекти имащи нужда от икономично и качествено осветление.

Обикновено светодиодните прожектори биват по-скъпи от халогенните такива, но вие избивате инвестиция за само 2000 часа експлоатация, тъй като по-издръжливи, силни и постигат страхотни резултати. Един стандартен халогенен прожектор от петстотин вата може да се замени с LED прожектори 75 W без никакви проблеми. Постъпвайки така вие намалявате разхода си за електрическа енергия и се радвате на отличен светлинен поток.

Има и някои други предимства на LED прожекторите пред другите варианти и ние ще разкажем за тях в тази статия. Един от най-големите плюсове е дългия срок на употреба на продукта, а също и голямата гаранция, която дават производителите. Следващата добра новина е, че светодиодния прожектор поддържа ниска температура по време на работния процес.

Вие получавате изделие със стабилен и здрав корпус, който ви предлага висока устойчивост при различни механични влияния и атмосферни условия. Благодарение на факта, че прожекторите ползват ниско напрежение, то не трябва да се притеснявате за опасността относно околните.

Пишейки за LED прожектори ние сме длъжни да кажем, че последните имат сериозна устойчивост на корозия, както и вградено захранване даващо възможност за постоянен ток. Системата разчита на защитата IP65, която предпазва прожекторите от нахлуване на вода или получаване на късо съединение.

Повечето модели имат продължителност на работа над петдесет хиляди часа. С тези продукти вие ще спестите голямо количество ток със съдействието на балансираните по мощност диоди. Различните видове изделия ще откриете във всички магазини за крушки и търговски обекти предлагащи обзавеждане за дома.

Ако все пак не искате да ходите по магазините, то нищо не ви пречи да поръчате вашите LED прожектори по интернет. Потърсете ги в търсачките или пък в електронния магазин Blazeled.bg, където ще намерите всякакви варианти на LED осветление.

В случай, че сте притежател на голям обект със сигурност прожекторите биха били едно добро решение за вас. Спестете пари, като премахнете халогените и ги замените с иновативните практични лед технологии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.