Деца индиго

Темата за децата индиго е една от актуалните в последно време. Информацията в Интернет расте главоломно, а по телевизията не по едно или две предавания се е дискутирала темата за индиго деца. Indigota.com е точно такъв форум, който разисква темата около тях и техните послания и инициативи. Също така може да намерите и много полезна информация, за това как се отглежда едно дете индиго, ако сте родител разбира се.

Разделите на форума, освен тези за деца индиго, са и много разнообразни, свързани с езотерика, духовни учения, сънища и енергия на вселената, а едни от последните добавени са обхващат билки и лечебни рецепти за почти всички болести.

Друга интересна информация, която може да намерите във форума за деца индиго са всякакви необичайни преживявания на потребителите, древни и извънземни цивилизации и космогенезис.

Публикувано от

admin

Казвам се +Ангел Евтимов и се занимавам с уеб и SEO от близо 5 години. През 2009г., заедно с двама колеги от университета основахме Уебнотайз ООД и вече 3 години не спираме да работим усърдно и да доставяме качествени услуги на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 + = 17

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.