Как да намерим добри инверторни климатици

Знаете ли какво значи добри инверторни климатици? Мегаелектроникс е тук, за да ви даде най-точни отговор на този въпрос и да ви помогне за избора подходящата машина за дома или работното място. Обръщаме внимание на това, че в статията говорим за инверторен климатик, а не за конвенционален, това е важно да се знае, тъй като има разлика в двата вида техника, за която ще споменем в следващите редове.

Инверторният климатик регулира автоматичност мощността на компресора си, което в пряк текст означава, че харчи значително по-малко енергия. Изводът от това действие е, че вие пестите ток, а в същото време можете да направите температурите подходящи за летни и зимни условия. Наскоро едно журналистическо допитване стигна до извода, че много хора използват именно инверторни климатици за отопление през зимния сезон.

Експерти споделят, че конвенционалните климатици харчат до четиридесет процента повече ток от инверторните стайни или подово-таванни машини. Ето защо, когато купувате климатик, гледайте той да бъде от известен производител (Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Samsung), а цената му да е над 700 лева. Само при тези условия, ще се сдобиете с нещо наистина добро.

Освен разхода на електроенергия е желателно да обърнем внимание и на шумоотделянето при климатиците. Нормалното такова трябва да е до 30dB, защото в противен случай, рискувате да попаднете под гневните критики на съседите ви. Не пропускайте и този фактор, когато отидете до магазина за климатични системи.

Що се касае до въпроса, как да намерите добри инверторни климатици, то няма нищо по-лесно от това. Просто посетете някоя от съществуващите вериги за електроника и купете устройството на мечтите ви. Лично ние ви препоръчваме това да е фирма Мегаелектроникс, която има дългогодишен опит в продажбата на всякакви видове инверторни машини.

Гледайте да купите климатик с дълъг гаранционен срок и близък сервиз за поддръжка. Второто е препоръчително, тъй като съществува опасността да попаднете на устройство, чийто гаранционно обслужване е на другия край на вселената и при проблем, ще трябва да похарчите цял куп пари за транспорт.

Много граждани се притесняват от това да не настинат слагайки климатична инсталация вкъщи или в офиса. Тук бързаме да кажем, че всичко зависи от правилната експлоатация на системата и нейните режими. Ако  бъдете умерени, то няма причина, за каквито и да е притеснения от ваша страна.

2 мнения за “Как да намерим добри инверторни климатици”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − = 6

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.