Какво не знаем за дизеловите генератори?

Прекъсванията на електрическото захранване могат да доведат сериозни вреди на производителите в наши дни. Именно пореди тази причина използването на съоръжения, които спомагат за наличието на постоянно електрозахранване в индустрията е силно препоръчителна, да не кажем направо задължителна инвестиция за търговците.

Ако сте се ориентирали към дизелови генератори, то вероятно сте взели правилното решение, защото последните се славят със своята икономичност и висок коефициент на полезно действие. Агрегатите за ток имат свойството да преобразуват механичната енергия е електрическа такава и да ви осигурят работа на машините дори след токова авария.

Потребителите решават дали да закупят малък преносим генератор с мощност до 10 kVA, който е подходящ за битови нужди или ще се насочат към по-мощно решение от 8 до 30 kVa, което се препоръчва при стопанисване на по-големи обекти от сорта на търговси центрове и хипермаркети. Съществуват и генератори с 2000 kVA мощност за вашите промишлени цели.

В случай, че се затруднявате се избор на дизелов генератор, не се колебайте да посетите уебсайта www.hiengineering-bg.com, тъй като там са публикувани изгодни оферти за вас. Фирмените консултанти ще ви предложат разумно решение за вашия бизнес или домашни нужди, така че да останете доволни от покупката си. Естествено, това е и нашата основна цел.

Може би сте чували, че дизелгенераторите (ДГ) отделят малко повече дим и сажди, но това не ги прави по-малко ефективни от бензиновите варианти. Напротив, дизелът се гордее със своята голяма функционалност и благодарение на него може да се захрани цяло селище. Този тип гориво струва по-малко пари и в същото време предоставя дълготрайна работа и функции.

Агрегатите за ток на дизел могат да се контролират ръчно или автоматично. По новите модели дори имат дистанционно управление позволяващо ви да командвате съоръжението от разстояние. Експлоатацията е лесна и не отнема много време, но тук сме длъжни да напишем, че се налага да извършвате периодична поддръжка на машината.

Това са основните неща, които биха представлявали интерес за клиентите търсещи дизелови генератори. Ясно е, че моделът и марката избирате вие съобразявайки се с цената на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.