В света на дамските часовници

Искам да ви информирам, че женският часовник е най-изисканият аксесоар за всяка дама, която има свой начин на живот. Многото стилове от дамски часовници затрудява хората коя марка да носят в определена ситуация. Става ми неприятно когато видя спортен часовник на елитно събитие или екстравагантен часовник носен на плажа.

За да поръчате правилния часовник за мъже преценете какво посещавате и къде ще носите избрания часовник. Мисля че има унисекс часовници за всякакви събития, има нужда добре да прецените на какви мероприятия присъствате вие или личността на който поръчате часовника.

Когато искате да подарите ежедневен часовник, имайте предвид, че тези часовници са по-подходящи за неофициална обстановка, а ако вие не посещавате такива места, то тези часовници не ви отиват. Въпреки това силиконовите часовници прилягат в голям брой обстановки. Така че добре е да имате поне един такъв стил часовник за ежедневна употреба. Искренно да ви кажа тези неформални часовници не са изискани – те са просто функционални. Но ако смятате да купите марков часовник като Curren Multy мненето ми е съвсем друго.

Да сме наясно, че ако вашият часовник има нощен режим, има силиконова каишка, има хронометър неуместно да го носите на официални случаи.

Още неща, които трябва да знаете при избор на нов часовник

Верижка

В днешно време се предлагат часовници с най-различни верижки. В интернет магазините може да откриете унисекс часовници с платнени, от естествени материали, изработени от сплав, керамични, изработени от пластмаса, гумени и други верижки. Бъдете нащрек при избора на часовникова верижка. Стоманената каишка си подхожда с бизнес облекло. Докато силиконовата каишка се съчетава с къси панталони.

Форма на часовника

Друг момент, когато става въпрос за дамски часовници е формата. Важна е големината на корпуса на часовника. Обикновенно часовниците за мъже разполагат с по-стабилен корпус, приблизително 3,5 до 4,5 см диаметър. Часовниците за жени по принцип притежават неголям размер на рамката. Напоследък часовниците за дами стават все по-солидни. Компаниите нееднократно произвеждат по-масивни часовници по отношение наобикновените.

Водна издържливост на часовниците

Неповторимо е да можем да се къпем в океана с нов мъжки часовник. Кой се къпе с часовник? Вие не?! Обичам водоиздържливите часовници не защото влизам под душа с тях, а защото всекидневни намокряния от миене на ръце, поливане, потене. Някои модели издържат само на пот, дъжд, миене други се използват за плуване. Вижте за водоиздържливостта на часовника от гаранционната карта.

Цвят на каишката и корпуса

Има мода циферблата и каишката да са в нееднакъв цвят. Тази тендеция я има и при струващите много пари и при небрандираните часовници. Затова ако искате да поръчате формален часовник изберете часовниците с еднакъв цвят. А ако мислите да купите неофициален часовник дайте своя избор на пъстрото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.