Кой може да пише и публикува статии

Сигурна съм, че всеки поне веднъж си е задавал въпроса – кой всъщност може да пише и да публикува статии в директория за статии. Дали това не трябва да са само професионалисти, които се занимават със SEO оптимизиране или пък могат и да са обикновени лаици, които имат достатъчно добри идеи и могат да се изразяват добре и интересно.

След като се поразрових в глобалната мрежа дори намерих обяви за работа точно за креативни хора, които умеят да пишат. Такива предложения за един вид почасова работа както е в повечето случаи, се пускат от хора които активно се занимават със оптимизиране на уеб сайтове за търсещите машини.

Точно в тази насока реших и аз да се пробвам с писането на статии. Сърфирайки в мрежата попаднах и на една интересна и съвсем млада и нова директория за статии. Да, сайтът е нов защото е добре когато се дава шанс на нещо ново. След като си публикувах първата статия не мина и половин час и статията ми вече беше одобрена. Това много ме впечатли, защото от натрупаният ми трудов опит до сега съм си направила извода, че след като един клиент поиска оферта за нещо, отправи каквото и да е запитване или както беше в моя случай – просто публикува една статия в директория за статии, трябва да се реагира много бързо – било то с отговор, кратко обаждане, оферта или в случая – одобрена статия.

Радвам се, че екипът на този уеб сайт работи толкова бързо и дори мога да кажа експресно реагиране. С удоволствие ще следя развитието на директорията и ще продължавам да творя своите идеи там. За мен също много е важно първото впечатление, което ще ми направи определен сайт. Пожелавам на тази директория за статии да се развиват все така добре и да са все така отзивчиви към своите клиенти и да реагират така бързо и компетентно нейните администратори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.