Как да направите линк билдинг с цел SEO оптимизация

В наши дни SEO оптимизацията са характеризира с това да пълните сайтовете си с уникално и полезно за потребителите съдържание. Създаването на добри заглавия и описания, слагането на тагове и честото обновяване на страниците са основния прийом да растете нагоре в класирането.

Според експертите на Google практиките с публикуване на статии в директории, гест блогването и линковете във форуми вече губят своята сила и дори най-голямата търсачка, ще бди за нередности. Целта е създаване на натурален линков профил на сайта, като последния е възможен само ако някой случайно цитира връзка към вас.

Естествено има начини, да се държите на добри позиции в търсачките и всички те са свързани с вашата активност в социалните мрежи, авторството и контакта с хората. Блоговете към официалния сайт също са препоръчителни. В последните можете да поставите линк към някоя от вътрешните страници на сайта, така че ако някой цитира ваша статия, която му е направила впечатление получавате натурална връзка.

Има и още няколко много добри варианта за линк билдинг с цел SEO оптимизация на сайтове. За целта обаче е нужна фирма за онлайн реклама, която да се заеме с тежката задача да изгради вашето пълноценно присъствие в мрежата с цел привличане на постоянен и таргетиран трафик.

Направете анализ на On page и Off Page оптимизацията на уебсайта, който притежавате. При наличие на лоши връзки премахнете ги. Съсредоточете се във вътрешната работа по сайта и евентуално фирмения блог. В статиите си не споменавайте името на компанията ви, а напътствия и любопитни новини от сферата ви.

Направете абонамент за SEO оптимизация и онлайн реклама, инвестицията ще бъде възвърната чрез трафика, който ще получите и евентуалните печалби, които ще реализирате.
Не вярвайте, че линк билдингът е мъртъв, защото това просто няма как да се случи на практика.
Интересно е как колегите, ще разберат дали даден цитат е умишлен или напротив.

Ако нямате никаква подготовка в оптимизацията, то ние предлагаме да се обърнете към висококачествените услуги на една нова и доста добра българска фирма, на която попаднах наскоро става дума за Delow с адрес на сайта https://delow.net/seo-оптимизация/ не забравяйте да разгледате и блога на оптимизаторите, тъй като ще прочетете много интересни неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 + = 9

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.