POLICE – be younique. Начин на живот

80-те години. Времето на юпитата и жени в панталони доказващи себе си. И така през 1983 г. в Италия се ражда POLICE. Марката е израз на разпознаваемост и уникалност,  като показваш същността си и налагаш тенденции. В началото е сред най-добрите производители на очила, като с времето разширяват дейността си и започват да предлагат различни модни аксесоари и бижута.

Първата колекция от мъжки часовници става факт през 2003 г. , като за пореден път  моделите са уникални и с иновативни форми. Използват се висококачествени и различни материали – неръждаема стомана, естествена кожа, силикон и минерал кристал. Часовниците са с кварцови или автоматични механизми, аналогови или дигитални,  различни функции (календар, хронограф, хронометър и др.).

Сред най-харесваните и желани модели от мъжете са от серията VIPER X. Мултифункционален модел с корпус от неръждаема стомана в черно с размери 50 мм х 56,5 мм и стилна каишка изработена от  естествена кожа. Възможност за показване на две различни часови зони, хронограф, календар и водоустойчив (10 bar).

От дамските серии се отличава JADE. Корпусът от неръждаема стомана в сребристо и кристали по ръба, силиконовата каишка в бяло  или черно , задвижван от  висококачествен японски механизъм, прави този модел перфектния избор за ежедневието на всяка една жена.

В колекциите присъстват и много модели, които са подходящи както за мъже, така и за жени. VANTAGE X, който притежава изчистен дизайн и с изработен от висококачествена неръждаема стомана  корпус и силиконова каишка, наличен в различни разцветки (напр. в бяло или графитено ), привлича спортните личности.

Часовниците POLICE представят тези, които се движат според свой собствен ритъм, които не се страхуват да застанат зад вярванията си. Различни колекции предлагащи за всекиго по нещо и привличайки световноизвестни звезди като Джордж Клуни, Антонио Бандерас, Брус Уилис. Утвърдена класика

moven

Latest posts by moven (see all)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 1