Как да изберем най-добрите парфюми за мъж? (Само за жени)

Мъжете обичат да получават подаръци не по-малко от жените. Дами, за да изберете подходящ подарък за един мъж не е толкова лесна работа, колкото си мислите. Да, изборът на козметика е доста подходящ, но как можете да се ориентирате в това море от парфюми и аромати? Може би смятате, че мъжете са като отворена книга и вие знаете всичко за тях? Не мисля така… Въпреки, че казвате: „Всички мъже са еднакви!“ това не не точно така и затова трябва да се съобразите с няколко много важни неща в случай, че сте се спрели на парфюмите. Вижте кои са те:

Какво харесва той?

Горещите парфюми като Diesel са подходящи за екстремните мъже. Ако вашият мъж е по-скоро от типа мачо, то тогава той би си паднал по парфюм на Tom Ford с аромат на мускус и дървесни нотки. От другата страна са независимите мъже предпочитащи хладните парфюми със свеж аромат на цитрусови плодове.

Без значение от кой тип е вашият мъж, той определено ще хареса най-новите серии на брандовете, защото всеки си пада по новото и различното.

Каква е възрастта му?

Парфюмите, които харесва вашият баща може би ще се харесат и на мъжа до вас, но това не означава че правилото ще важи и в обратна посока По-възрастните мъже предпочитат традиционните аромати и избягват да опитват новите. Ако усетите, че ароматът е по-необичаен и различен по-добре го подарете на мъжа ви, отколкото на баща ви (той може би никога няма да го използва). Младите мъже са много по-склонни към експерименти и всеки нов и екзотичен аромат би го привлякъл.

От къде е добре да купя?

Най-добре е да се насочите към по-големите вериги предлагащи парфюми и козметика, така можете да сте сигурни, че ще намерите най-новите аромати на производителя, на който сте се спрели. Освен това можете да сте сигурни, че продуктът е оригинален, защото тези вериги не биха си рискували името и репутацията с предлагането на козметични продукти без гарантиран произход. Също така, ако нямате време за шопинг, тези утвърдени магазини ще ви предложат и онлайн магазин, от където също можете да поръчате подаръкът за вашият мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 + 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.