Почивка в страните от Европа

Ако сте решили да пътувате, но искате да изхарчите възможно най-малко пари е добре да се съобразите с няколко фактора. Kак да прекараме ваканцията в България или друга европейска страна – евтино и приятно.
Почивката в България е добър и изгоден вариант, но за чужбина също има много добри оферти. Организираните от фирми ваканции винаги са по-евтиният вариант, а в момента страни като Испания и Португалия са много актрактивни за посещения.

Източна Европа също е много добър вариант за почивка. В страни като Хърватска, Словения, Полша и Литва традициите са почти като нашите и една ваканция там ще Ви се отрази много добре. Цените са много приемливи и офертите са значително по-добри отколкото в Западна Европа.

Преди пътуването е важно да изберете приблизителна дата и ако имате възможност да организирате други семейства с Вас. Много препоръчително е да избягвате скъпите и луксозни хотели и да се ориентирате към квартира или наемането на къща. Това е много по-изгодният вариант, тъй като ще имате достатъчно пространство, а освен това ще можете да си готвите, а не да се храните по заведения и рестуранти. Ако почивате със семейството си, една просторна къща ще Ви бъде в пъти по-удобна от ограничените хотелски пространства.

Друго много важно условие за евтина ваканция е да предвидите купуването на самолетен билет ако избирате дестинация за туризъм в Европа. Трябва да знаете, че колкото по-рано го закупите, толкова и по-евтино ще Ви излезе като цяло. Някой компании дори предлагат безплатни пътувания, като единственото, което плащате са самолетните такси. За да се възползвате от тези много изгодни промоции трябва да си запазите билет няколко месеца по-рано и самият полет да не е през уикенда, защото тогава винаги е по-скъпо.

Много хора забравят и за най-евтиният вариант, който може да Ви предложи много повече емоции и незабравими спомени. Това е къмпингуването, което във всички случаи ще е най-добрият избор за вашите деца. Те ще могат да играят и да се забавляват на воля, а Вие можете да намерите много нови приятели. В днешно време има доста компании, които предлагат аксесоари под наем за къмпинги, което също ще Ви спести много финансови средства.

Всичко зависи от Вас и вашият бюджет, но винаги е добре да планирате нещата отрано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 4 = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.