Nokia N8: OVI, HDMI и безплатни карти

Nokia N8 – Обща характеристика

Разширете възможностите на телефона си с услугата Ovi.com!
Снимайте видеоклипове с висока резолюция!
Снимайте, редактирайте и превърнете в съвършенство всяко видео с високата резолюция и споделете Вашия шедьовър със света. Добавете музика, изображения, текст и всичко това от телефона си. Благодарение на 12 мегапикселовата камера с Carl Zeiss оптика, можете да правите невероятни фотографии. Ксеноновата светкавица осигурява добро качество на кадъра дори при намалено осветление.

Свържете към домашното кино
Nokia N8 има изход HDMI, така че можете лесно да покажете вашите снимки ,видео и музика на домашния телевизор или на проектор с резолюция до 720р. Nokia N8 също използва технологията за възпроизвеждане на звука Dolby Digital Plus, така че Вашите видеоклипове ще звучат също толкова добре както и изглеждат.

Придайте му индивидуалност
Персонализирайте Вашия телефон с избор на допълнителни приложения. Не един а три работни плота с обновление в реално време – използвайте един за работа, друг за развлечение, а на третия наредете любимите си фотографии. Преминаването между работните плотове става с едно докосване. Свалете допълнителни приложения от Ovi Store. На разположение са хиляди възможности. Използвайте вашия Nokia N8 за да блеснете в компанията на приятелите си, да се забавлявате или да демонстрирате Вашите творчески заложби и способности. В Ovi Store ще намерите хиляди различни приложения за да направите Вашия смартфон по-удобен за Вас. Изтеглете допълнителни приложения, игри и видеоклипове. Имате безкрайни възможности да превърнете телефона си по-интелигентен, полезен и забавен.

С картата на National Geographic в джоба
Nokia N8 с интернет телевизия за търсене. Получете достъп до любимите си телевизионни канали като  CNN и National Geographic. Сега можете да гледате важни новини и интересни предавания пътувайки комфортно с автобуса. Ако търсите други телевизионни канали просто посетете Ovi Store.

Безплатна навигация през целия живот на телефона.
Гласова навигация навсякъде по света. Абсолютно безплатно. Просто изберете къде искате да достигнете и гласът на Ovi Maps ще ви насочва и помага във Вашето пътешествие. Независимо дали с кола или пеша, имате 50 часа възпроизвеждане на музика за да се забавлявате по време на пътуването. Вече можете да прослушвате любимите си песни и да се наслаждавате на музиката отново и отново. И това 50 часа подред!

Ревюто е подготвено от екипа на GSM Магазин Shtepsel.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 + = 15

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.