Nokia C2-03 Dual SIM – махнете излишния телефон

Сигурно познавате много хора, които ходят с два и повече телефона в себе си. Ако и вие сте един от тях, може би следващата информация ще ви бъде интересна.

Nokia C2-03 – Dual SIM

Новият Nokia C2-03 разполага с простота и достъпност.Това е мобилен телефон насочен към хора , които желаят  да намалят своите разходи за мобилен апарат, използвайки 2 SIM карти в този телефон.

Nokia C2-03

Новият апарат не е много по различен от предишния C2-02 и разполага с вертикален слайдер. Съществената разлика е наличието на Dual-SIM функция и използването на двете SIM карти едновременно, като  в това време , може да бъдете търсени и по двете линии, без да правите каквито и да е настройки. Смяната на втората карта става много лесно, тъй като слота за нея е позициониран отстрани на телефона. За тази цел не е нужно да изключвате апарата.

При набиране на желан от вас номер, ще бъдете попитан през коя карта да бъде направено обаждането. Вие имате възможност да изберете , коя от двете карти да бъде по подразбиране, като укажете това в настройките на телефона.

Nokia C2-03 е с най- новата версия на уеб браузъра Nokia Browser, който зарежда по –бързо интернет страниците. Това е важно, тъй като телефонът не разполага с WI-FI и 3G.

Nokia Maps за пешеходци

Макар че няма GPS, чрез Nokia Maps може да разберете къде се намирате, както и да откриете маршрут до желано от вас място. Ще трябва обаче да се задоволите само с визуализация, тъй като не се предлага навигация чрез глас.

Апаратът разполага с клавиатура и тъчскрийн, като телефонът може да се управлява изцяло чрез тъчскрийна, а клавиатурата е полезна, ако искате да въведете текст.

По отношение на цената на телефона, трябва да се отбележи, че е сравнително ниска, особено за мобилен телефон с две сим карти и то от добре познат производител, като финландската компания NOKIA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 + = 15

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.