Нови функционалности на iPhone 5

По-бързи графики
А6 процесор предлага поява на графики почти два пъти по-бърза от А5.

Дори по-добър живот на батерията.
Процесорът А6 не е направен само да бъде по-бърз, той е изработен да работи с iOS6, да бъде изключително експедитивен така че дори на максимална скорост iPhone 5 има повече от достатъчно батерия да издържи през целия ден – повече от 8 часа в търсене на през мобилен интернет, повече 8 часа време за разговори.

Изцяло нови слушалки – EarPods
Също както отпечатъците, ушите са уникална част от нашето тяло, което означава, че слушалките пасват различно на всеки. За това вместо да използват говорителя като начална точка от новия телефон, дизайнерите и инжинерите на Apple започват с ухото. Те са тествали стотици прототипа на стотици хора. Всичко с цел да създадат слушалки, които пасват удобно отвътре на ухото (и се задържат вътре), докато в същото време произвеждат и качествен звук. Резултатът е Apple EarPods. Те не са като нищо което сте виждали или чували.

Повишен аудио звук на iPhone 5
Apple EarPods са само началото на доказания аудио опит на Apple чрез iPhone 5. Дизайнът му е с три микрофона – един отпред, един отзад и един отдолу. Новата технология помага да се премахне страничния звук от средата. Така че когато държите iPhone 5 близо до своето ухо в шумна стая може да чуете това което има най-голямо значение – звукът от другия край на слушалката.

iSight камера – най-популярната камера сега обхваща повече от света

Панорама.
iPhone има най-добарата камера на света. Снимките са толкова зашеметяващи, трудно може да се повярва че са снимани с мобилен телефон. И всичко, което прави iSight камерата на iPhone 4S любима на света е сега в iPhone 5, дори повече. Тя ви позволява да заснемете всичко от семейно събиране до великолепни професионални снимки на Grand Canyon. С едно плавно движение можете да заснемете на впечатляващите 240 градуса.Жироскопът, процесорът А6 и камерата работят заедно за да създадат една панорама с висока резолюция до 28 мегапиксела.

Камерата има подобрения включително 40% по-бързо заснемане. Така че може да заснемате с много повече детайли и с по чист образ от преди.

Подобрено HD видео записване
Представете си някакво ужасно смешно, изплълнено с приключение филмче, което задължитлено трябва да се изгледа и то заснето от Вас с вашия iPhone 5. Зашеметяващо HD записване с 1080p с iSight камера . Доказаната видео стабилизация помага да се предотврати треперещия кадър. ,,Face detection” (откриване на лицето) за повече от 10 лица означава че всеки може има своя момент в кадъра. Дори можете да правите снимки докато записвате, което значи че може да запазите малкия момент докато заснемате големия.

,,FaceTime” HD камера
Вие използвате предната камера на iPhone 5 за да правите видео разговори. Сега тези разговори могат да се правят и с мобилна връзка, дори да не е наличен wi-fi. Качеството да видео разговорите е токова изненадващо сякаш сте в една стая, с който и да е от другата страна. Предната камера може да се използва и за да правите свои снимки само или да записвате 710p HD видео.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 − 3 =