Трепач HTC Sensation XL

Смартфон HTC Sensation XL с Beats Audio

Музикален смартфон Beats Electronics

HTC решиха да ни напомнят, че смартфон значи музика. HTC Sensation XL е проектиран специално за истински любители на музиката, маниаци, които искат не само високопроизводителен мини-компютър в телефона, но наисти високо качество на звука. И когато използваме „музикален“ за този смартфон, това не е никаква проява на остроумие. Устройството ни изпраща във времена, в които музикалните телефони наистина се различават от обикновените. Той използва различни технологии и хардуерни решения за значително подобряване на звука. Специалистите на Beats Electronics са истински експерти в качеството на звука

Очарование от пръв поглед: огромен 4,7 инчов екран!

Въпреки, ч ене беше лесно, серията НТС Sensation XL счупи всички рекорди на своите предшественици за големина на екрана. Това музикално чудо е оборудвано с най-големия в класа си 4,7 инчов Super LCD екран с висока WVGA резолюция от 800*480 пиксела. Изглежда странно, но за някои параметри като естествени изображения, този екран надминава дори Super AMOLED! Огромното работно пространство, ярките и живи цветове, правят това устройство най-подходящото за гледане на филм по време на пътуване. Може би е излишно да се спомене, че екранът е чувствителен на допир с поддръжка на multitouch технологията. Той е покрит със стъкло Gorilla Glass и има сензор за светлина, отстояние и позиция

Слушалки от Dr. Dre в комплекта

Новата Sensation  идва с по-добри слушалки, каквито преди това нямаше в стандартнния пакет за продажба. Тези технологични слушалки urBeats са от Dr. Dre. Слушалките не само звучат отлично сами по себе си, но и активират специален аудиопрофил Beats Audio за фирова обработка на звука (DSP). Слушалките са внимателно настроени от експерти на двете компании за най-добро звучене и музика. Няма значение дали слушате любимите си мелодии, дали играете игри или гледате филми на екрана на Вашето устройство.

Android OS 2.3.5 с иновативен софтуер за музика

Голямата сензация в HTC Sensation XL се базира на най-новата версия на операционната система Android 2.3.5 Gingerbread от търсачката Google. Чрез единния акаунт в Google получавате достъп до всички услуги: Gmail, Gtalk, Google Maps, Search и т.н. А на почитателите на социалните мрежи трябва да обърнат специално внимание на новото устройство. В допълнение към стандартните за пазара Facebook, Twitter, YouTube, производителят на този уникален смартфон е предвидил собствен „комуникационен център“ HTC Hub с максимална интегрция при обновяване на всички данни. Където и да се намирате просто ще видите всичко в телефона си на вашия работен плот. В същото време подобрените визуални ефекти ви позволяват да навигирате между три настолни компютъра с триизмерна въртележка – едно наистина впечатляващо и стилно решение.

HTC Sense 3.0 с комунални Watch и Trace

Вие наистина можете да пропуснете инструкциите и да не се налага да питате за съвет опитни потребители на смартфони – управлението на смартфона Ви е толкова интуитивно и лесно. В XL версията е инсталирана най-новата версия на Sense 3.0, която включва инструменти за онлайн услуги като htcsense.com, както и новите технологии HTC Watch и HTC Trace. Услугата Watch позволява да намирате и преглеждате видео файлове много по-бързо, благодарение на приложението на новия подход за зареждане на файла без да се изчаква целия процес на сваляне. HTC Trace повтаря подхода Swype – можете да пишете на виртуалната клавиатура без да вдигате пръста си от екрана. Добавени са и нови функции – Wi-Fi печат, офис органайзер, няма ограничение за броя отворени прозорци в браузъра и много други.

Съкрушителна мощност 1,5 GHz процесор

НТС XL се различава от първият Sensation не само технологично и по слушалките от Beats. Този модел получи и нов процесор, Qualcomm MSM 8255 с работна честота от 1,5 GHz. Значително увеличаване на предлагането на вградена памет, стройството идва с един модул от 16 GB. Естествено остават си познатия мощен 3D ускорител, 768 MB RAM и поддръжката на MicroSD. За да може да се увеличи и автономната работа и продължителност на прослушване на любимите мелодии с едно зареждане, е увеличена и мощността на батерията до 1600 ма. Стилната украса на корпуса, в идеално съчетание с използваните материали, завършва общото усещане за вкус и стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 1 = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.