Компютърна поддръжка

Компютрите излизат извън строя, но това е една малка част от проблема. Лошото е, че това излизане извън строя се случва внезапно.

Какво да се прави в такива случаи?

Много чести са случаите, които изискват незабавна намеса. При такива повреди, изискващи своевременна професионална намеса, оперативното абонаментно обслужване, с помощта на отдалечено управление, се оказва незаменима услуга.

Дистанционната компютърна поддръжка е специална технология, която ще помогне на нашите специалисти своевременно да отреагират на повредата във вашия компютър, директно от нашия офис. В този случай вие можете напълно да контролирате работата на нашите инженери и дори да я спрете по всяко време.

Преимущества на компютърната поддръжка от разстояние

  • Пести време

Компютърното обслужване от разстояние позволява да се съкрати времето за отстраняване на неизправностите във вашия компютър, а вие – бързо да се върнете към своята работа.

  • Гарантирана безопасност

Методът е изключително безопасен.

  • Икономия на средства

Компютърното обслужване от разстояние ще ви помогне да спестите средства. Представете си следната ситуация: специалистът по компютърна поддръжка се намира на километри разстояние от своя клиент. Колко средства ще са необходими на клиента, за да покрие пътните и дневни разходи на IT-специалиста?

За дистанционното компютърно обслужване местоположението не е от значение!

  • Работа в режим онлайн

Системата за компютърното обслужване от разстояние позволява на клиента да се свърже със специалиста по всяко време. На своя монитор ползвателят на услугата ще има възможност да проследи всички етапи по разрешаване на проблема, поставен пред програмиста или методиста. През цялото време ще може да се консултира със специалиста с помощта на гласов сервиз, както и да внесе свои предложения и корекции.

  • Работа с няколко специалиста

Ако клиентът заяви огромен обем от работа за кратко време, ние предлагаме услугите на няколко специалиста едновременно. Ако решението на проблема е съпроводено с известни трудности, имаме готовност да обсъдим проблема с висококвалифицирани програмисти и методисти.

Всичко това ще ви гарантира бързо разрешаване на проблем от всякакъв характер, с различна степен на сложност и за кратко време.

Дистанционната услуга е включена в цената за абонаментна поддръжка !

valbonet

Latest posts by valbonet (see all)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 4 = 3