Търсете промоциите на букмейкърите за Евро 2012

Остава малко повече от една седмица до началото на най-дългоочакваното футболно събитие за годината. Европейското първенство, което ще се проведе в Полша и Украйна стартира на 8-ми Юни. Първата среща ще е между отборите на единия домакин Полша и Гърция. Срещите ще се играят от 19:00 ч. и 21:45 ч. българско време. Отборите на шампионата са 16, като са разделени в 4 предварителни групи от по 4 отбора. Първите два отбора от всяка група продължават напред във фазата на директните елиминации.

Любителите на футболни залози тръпнат в очакване на началото и обмислят своите прогнози за шампионата. Повечето от водещите сайтове за залози вече пуснаха своите промоционални оферти за Евро 2012 и по-наблюдателните играчи вече започнаха да се възползват от тях. Ако все още не сте се възползвали от изкушаващите предложения, проверете букмейкъра в който имате сметка, за актуалните промоции, които предлага за Евро 2012.

Разнообразието от събития на които можете да залагате на предстоящото европейско първенство е наистина зашеметяващо. Водещите компании в индустрията са се постарали да задоволят максимално и най-претенциозните си клиенти.

Повечето специалисти фаворизират отборите на Испания и Германия, като най-вероятните победители в турнира, но европейските финали се славят с това, че са много по-непредсказуеми от световните първенства. Ако погледнете проведените шампионати през последните 20 години сами ще се уверите в това. Купите спечелени от отбори, като Дания и Гърция показват колко изравнени са силите в съвременният европейски футбол и затвърждават мнението, че никой не е за отписване.

Всеки има свои собствени виждания за играта и свои собствени фаворити и прогнози. Ако сте един от многото любители на спортни залози Евро 2012 е страхотен шанс да спечелите солидни печалби, наслаждавайки се на любимата игра. Многобройните оферти за безплатни залози или такива при които се връща залога при изпълнението на определени условия са един допълнителен стимул, който да ви накара да играете, без да рискувате прекалено много от личните си средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + = 10

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.