Wallpapers – фонови изображения

За всички, които искат да си сменят wallpapers-а на десктопа ви предлагам wallpapers3.com. Там ще откриете прекрасни wallpapers-и на всякаква тематика и ще може те да си сменяте вашето фоново изображение всяка седмица с ново и по-интересно. Това което е важно да знаете, че фоновите изображения е важно да бъдат не ярки да нямат ярки цветове, да изглеждат приятно и когато се погледне вашия монитор да привлича внимание.

От богатото разнообрази от което може да избирате спадат категории, като животни, жени, хора, комедийни, известна архитектура и др. Може би една от популярната такава категория е „природа“. Именно в нея хората откриват много интересни wallpapers-и, обикновено красиви плажове, пустини, планини и други. Именно с тези интересни фонови изображения вие постигате едно приятно усещане и като ги гледате ви се иска да  отидете на това място.

Хубаво е да се подбират фонови изображения, които са с по-гоял разделителна способност и най-вече в правилния формат (този който ползва вашия монитор) за да не се получават неприятно разтегнати образи. Ако все пак искате изображение което не е в подходящия формат вие може да го редактирате и да го използвате. Но за тази цел ще е необходимо да свалите wallpaper-а в максимално голяма резолюция. Хубаво е когато го изрязвате и да използвате някоя от известните графични програми, но не трябва да се забравя, че и обикновения  paint може да свърши прекрасна работа.

И все пак, колкото по често разнообразявате десктопа си на вашето работно место, толкова по често колегите ще се заглеждат по него и погледа ще им се спира на вашето място. За някого това може да е приятно и желано но пък за някой друг по-скоро не. Но каквото и да решите трябва да знаете, че това доста интересно. Така че утре като отидете на работа не забравяйте да потърсите нов wallpaper и новият ви ден да започне с много по-голямо удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.