Сайт за спортните прогнози

Футболът със сигурност е най-популярния спорт, в който има най-много залози, за това и феновете му са готови да залагат много и постоянно. Много от играчите предпочитат да залагат в интернет, защото така за тях е по-лесно и достъпно. Ще обсъдим интернет залозите в следващите редове.


На времето е било възможно да се правят футболни залози само в специални букмейкърски пунктове. Тогава хората са попълвали специални фишове с химикал или молив и са ги давали на служителите, които са пускали залога им. Днес още има такива пунктове, но те започват да стават все по-малко популярни.
Най-големите букмейкъри преместиха бизнеса си онлайн и закриха много от пунктовете си, които приемаха спортни залози. Този процес започна през 2000г. и продължава до сега. Тогава компаниите започнаха да създават свои страници за онлайн залози и по този начин увеличиха многократно клиентите си, защото позволиха на всеки да залага, стига да има компютър с интернет.

С времето много играчи започнаха да преминават от стандартното залагане, към онлайн залозите и в момента те са над 80% от общо залагащите в света. Сайтовете за залози имат много предимства, освен че имате възможност да залагате от където пожелаете и по всяко време на денонощието , имате и много голямо разнообразие от различни срещи и залози.
Естествено, футболът е най-популярен, но букмейкърите предлагат и залози за много различни спортове, на които всеки може да залага, като баскетбол, тенис, волейбол, хокей на лед, снукър, ръгби, американски футбол, моторни спортове и т.н. Голямото разнообразие привлича хора със всякакви интереси и може да задоволи дори и най-претенциозните.
Освен това, букмейкърите понякога дават и много атрактивни бонуси, които привличат още повече потребители към тях.

Те са много примамливи и дават възможност на новите играчи да правят безплатни залози или да получат други предимства. При безплатните залози няма никакъв риск за играча, защото букмейкъра му дава определена сума и той печели, ако успее да изпълни необходимите условия по залога. Ако не успее, играча не губи нищо, понеже не е вложил свои пари. Ако пък спечели, той ще може да използва реалната сума за да я заложи или да я изтегли, защото печалбата става лично негова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 + 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.