Почистване след къртачни услуги - BestMaster.BG

Почистване и извозване след къртене – 4 полезни съвети

След всеки един ремонт, независимо с коя част от дома ви е свързан, то винаги е мръсно. Разбира се, количеството отпадъци след изграждането на камина, събарянето на стена или построяване на нова такава, е далеч по-тежка дейност, в сравнение с лепенето на тапети.

Няма значение до къде сте решили да се разпростре ремонтната дейност в дома ви, то важно е преди това да потърсите услугите на истински професионалисти, занимаващи се в тази област.

Така всяка една стъпка от ремонта може да се окаже далеч по-лесна, бърза и ефективна, отколкото сте си мислили.

Препоръчваме ви да потърсите правилните специалисти, на които да им поверите така наречената хамалска работа, а именно къртенето, чистенето и извозването на огромните отпадъчни материали.

Сред множеството фирми за кърти, чисти и извозва в страната се откроява една от тях, която оперира основно в София, но не е ограничена до това в лицето на BestMaster.bg.

Посетете сайта на фирмата и ще придобиете по-ясна представа за това, което ви казваме. И все пак да преминем към съществената част, а именно почистването след приключването на ремонта.

Не започвайте от пода

В никакъв случай не стартирайте с почистването на пода. Точно този терен трябва задължително да остане последен.

Започнете от тавана!

Не забравяйте, че при почистването ще се преместват куп неща, а със сигурност вие не искате праха, насъбрал се по тях да се стовари върху перфектно изчистения паркет, ламинат или друга подова настилка.

Отворете прозореца при чистене

Задължително отворете прозорците, за да се проветри добре помещението. Това е едни от основните неща, които не бива да пропускате да извършите.

Дограмата

Дограмата често се явява като онова място, което почистваме с най-голяма доза негодувание.

Често се случва да инвестираме време и усилия, а трудът ни да не бъде възнаграден подобаващо. В повечето случаи това е резултат от грешното извършване на дейността.

Затова съветът ни към вас е да смесите хладка вода с няколко лъжици оцет и първо с нея да почистите повърхностите.

Едва след това да преминете към специализираните препарати, с които да постигнете онзи завършващ блясък, за който мечтаете.

Банята

Банята също е място, което не се почиства никак лесно, особено ако ремонтът е бил фокусиран точно там. В такъв случай ви съветваме да запретнете ръкави и да се въоръжите с огромна доза търпение.

Преди да измиете плочките с препарат, то първото, което е редно да направите, е с микрофибърна кърпа да изолирате праха. Едва след това можете да включите в действие препарат, разреден във вода.

Доверете ни се и всичко това ще премине като детска игра. Ние знаем, че ремонтът е отговорна задача към която следва да се отнасяте сериозно. Ето защо ви съветваме да се отправите към специализиран клас услуги, каквито са всички, предлагани от екипа на BestMaster.BG в София и в цялата страна.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет