Мъжки парфюми с които ще ухаете на скъпо

Изтънчеността на един мъж най-често бива подчертавана с притежанието на скъпи неща. Проблемът е, че това не винаги гарантира успех, защото стил може да бъде постигнат и без много пари – усета за модното и красивото не се купува. И все пак – намерете парфюмите, с които ще излъчвате уханието на добри финансови възможности.

Reflection Men от Amouage

Ако не сте чували за парфюмерийната къща Amouage не сте единствени. Като се има в предвид, че цените на артикули от тази марка са едни от най-високите, надали ще ги срещнете в близкия мол. Цялата идея зад създаването на всички парфюми от тази марка е – аромата на скъпо, който ухае повече от добре. Нанасяйки го, както и другите парфюми от тази марка, почти веднага усещате величие.

Това е един шедьовър, който ще искате да усещате постоянно. Уханието не е прекалено силно и няма да умори никой. Лесно ще забележите хора, които искат да ви доближат за да ви подушат още веднъж. Още нещо, което прави това ухание перфектно е че то може да бъде ползвано всеки сезон, ден и по всяко време. От тоалет с риза и костюм до такъв с дънки и тениска – с продължителност между 8-10 часа това си остава едно ухание, което не всеки може да си позволи.

One Million от Paco Rabanne

Ухание, което няма как да бъде избегнато, като говорим за скъпо. Името на парфюма идва не случайно. Оригиналното шишенце с формата на златно килче допълва идеята за богаташа. Дори и да е смятан за унисекс решение, това ухание е по-предпочитано за употреба от мъжете. Това е едно сладникаво ухание, което може би е и причината то да е толкова популярно. Дори и да е носен през всички сезони, този парфюм е препоръчителен за есен-зима. Лично мнение е да бъде избягван за употреба през деня. Това е ухание, с което ще сте безупречни през вечерта – излизате с половинката си, на бар или на клуб – това е аромата, който ще ви съпитства по безупречен начин. Продължителността на уханието е ВЕЧНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 4 = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.