Жартиерите – практични или секси

Ще разбия мистерията като отговоря още в самото начало – секси. Няма две мнения по въпроса. Истината е че преди около 40 години те са били практична част от дамското бельо. Чорапогащите и дългите чорапи са били придържани от жартиерни колани със щипки. Просто по това време не е имало еластични материи. Дамското бельо е било изработвано единствено от чист памук, а чорапи над коляното е невъзможно да се задържът по-дълго от 10 крачки без да се смъкнат.

Практичната употреба на този екстравагантен аксесоар в дамското бельо обаче остава само в историята. През последните 2 десетилетия много звезди се снимаха в еротични списания с не какво да е дамско бельо а именно жартиерни колани с дантели. Това определено им създаде напълно нов имидж.

Жените започнаха да осъзнават, че дори и най-разголените дамски дрехи не могат да бият дамското бельо и в частност жартиерите по сексапил.

Съвет от мен. Ако искате да се чувствате привлекателна изберете подходящото дамско бельо и го носете навсякъде – в супермаркета, на работното място или вкъщи. Самочувствието Ви ще се вдигне до небесата, а от там и цялостното Ви излъчване ще се подобри. Ясно е че и с сексапилни дамски дрехи можем да постигнем същия ефект, но пък те не са подходящи за всички поводи. Помислете си как ще изглеждате в очите на шефа си, ако се появите с подобни дамски дрехи в офиса. Не е много подходящо. Докато дамското бельо може да бъде Вашето скрито оръжие за добро излъчване и самочувствие.

Изяснихме преднината на бельото пред дамските дрехи, сега да се върнем на жартиерите. В какво трябва да внимаваме при тяхния избор. Първо: не взимайте латексови. Те са много специфични и не подхождат на ежедневната дама. Второ: внимавайте да не са Ви малки или стегнати. Всеки жартиерен колан си има обиколка. Сравнете я с Вашата. Ако вземете нещо много тясно ще се впие в тялото си и чертите му ще се забелязват през дрехите. След като сте уцелили точния размер като модел препоръчвам високи жартиерни колани, които обхващат и част от корема. Те предават доста по-класически вид в стил Мерлин Монро или Мадона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 + 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.