Краят на Листопад наближава

Почитателите на турските сериали са многобройни. Независимо от възрастта, полът или етносът им те са обединени от една и съща цел – именно любовта им към турски сериали.

В родният ни ефир в последните няколко години се излъчени доста хирови заглавия, кое от кое по-интересни и интригуващи. Ето и някои от тях – Хилядя и една нощи, Перла, Забраненият Плод, Листопад и много други. Сред най-запомнящите се заглавия по което тръпнат многобройни почитатели си остава сагата Листопад.

След излъчените близо 300 епизода на почитателите им става ясно, че сериалът е към края си и развръзката предстои. Неприятно е да споменем, че финалният епизод на турският сериал Листопад е много тъжен и емоционален. Освен тъжните има и някои приятни наситени с любов и положителни емоции моменти.

Най-напред ще станем свидетели на ритуалното къпане на Седеф. Там са Фикрет и Лейля, които са нейни добри приятелки. То е по повод сватбата на Седеф. Тя се омъжва за младежа Емир с когото се запознават в Италия. Нехир е на седмото небе от щастие. В това време Неджля е на преглед при своя гинеколог и разбира, че е бременна. Този факт я шокира. В момента тя е в развод със съпруга си Али. Както винаги се случва Али е в прегръдките на добре познатата ни Ферхунде. Неджля е много разстроена и не може да намери утеха. Отива на гроба на Джеми там размишлява за всичко. Въпреки всичко тя не го е забравила и не е превъзмогнала неговата загуба.

Лейля отново е самотна. Тя и малкото и бебе са много тъжни. Оуз отново го няма. Шефкет току що е освободен от затвора. Той е обвинен в убийството, което всъщност извършва Оуз. Най-тъжните са финалните сцени на турският сериал Листопад. Али Раза е прикован към инвалидна количка. Той прекарва тежък инсулт, след който губи говора си. Последните си дни, прикован в инвалидна количка Али Раза прекарва в размишления и равносметка за изминалия живот. След като се прибират от сватбата на Седеф всички от семейство Текин разбират, че Али Раза е напуснал този свят завинаги. Скоро след това те напускат Истанбул.

Публикувано от

Андрей Димитров

Андрей Димитров е един от водещите SEO специалисти в България. Развива еднакво добре лични и клиентски проекти. Вписва личен SEO блог на адрес http://seojedi.biz, както и сайт за ревюта http://wickeble.com. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 − = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.