бижута

Най-впечатляващите комбинации от цветове за дами с черни коси

Гарваново черните коси излъчват сексапил и сила, които пленяват от пръв поглед. Дамите с черни коси и светла кожа имат най-голям избор от подходящи цветове за дрехи и аксесоари,  които ще подчертаят техния магнетизъм и красота. Почти всички палитри са подходящи – от класическите бяло, черно и сиво, до ярките нюанси за повече настроение. Кои цветове са най-добрият избор на дрехи и аксесоари, когато решавате „Какво да облека?”.

Един от най-страхотните цветове е червеното. Съчетанието от черна коса и стилен червен тоалет е класическо. Излъчването на дамите се подсилва от перфектната комбинация на тези два силни цвята – те взаимно се допълват, без да се „сблъскват”. Други подходящи багри са кобалтово синьо, зелено, златисто и тюркоазено. За да постигнете най-завладяваща визия и неустоимо излъчване избирайте дръзки цветове, които ще придадат още повече сила и сексапил на тъмните ви коси. Предимството на съчетанието „черна коса и светла кожа” е във възможността да експериментирате с много цветни тоалети, дори в ярката гама. Добавете повече настроение и свежест в деня си като изберете дрехи или аксесоари в ярко розово, лимонено жълто, цвят синя слива, и ябълково зелено.

Кои цветове се препоръчва да избягват дамите с черни коси? Когато се чудите „Какво да облека?”, оставете настрана скучните нюанси, като маслинено и светло кафяво, както и пастелни багри, като бледо синьо и светло жълто. Ако кафявото е сред любимите ви цветове, заложете на дрехи с червеникави нотки, като шоколадово и канелено

Обичате ли да се обличате в класически нюанси, като черно, чисто бяло и сиво? Дамите с черни коси ще изглеждат зашеметяващо в тези цветове. Пастелните багри не са най-добрият ви приятел, но ако все пак харесвате тази гама, бъдете креативни и открийте най-страхотните съчетания от дрехи и аксесоари. Например, вместо бледо синьо , носете тоалети в тюркоазено или кобалтово синьо. Тези нюанси ще създадат впечатляващ контраст с черните ви кичури без да „открадват” фокуса от прическата ви. Вместо бледо жълто изберете ярко лимонено жълто.

Дамите с черни коси ще изглеждат стилни и елегантни в тоалети в униформено-синьо. Сребристите нюанси подсилват обаянието на черните коси. Избягвайте дрехи и аксесоари в златистите нюанси. Те са по-подходящи за брюнетките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.