Защо входните врати държат висока цена

Много потребители се питат, защо входните врати държат високи цени на пазара и ние ще се опитаме да дадем най-точен отговор в тази статия. Разбира се, трябва да имаме предвид, че масивните врати са направени от скъп материал, който се включва към стойността на продуктите. Но нека обърнем внимание на изработката и качествата на различните врати.

Изработката на качествени масивни входни врати от Борман Комерс включва прецизно изпълнение и употреба на оригинални материали. Крайната цел на производителите е техните стоки да издържат най-малко 20 години, без да се деформират или да дават други дефекти. Клиентите инвестират във входни врати, като искат последните да са дълголетни и устойчиви на постоянните промени на времето.

Мнозина предпочитат да купуват външни врати от дърво. Дървеният материал с правилната дължина и текстура струва доста пари на производителите и те трябва да избият инвестицията си. Масивните дървени врати се поддържат лесно, разбиват се трудно и придават уникална визия на дома или офиса.

Дървените врати с всичките компоненти и екстри са солидни и често тежат над 80 килограма. Те притежават изключително здрави панти и брави, които помагат за лесната експлоатация на продукта. Всички останали аксесоари се заплащат допълнително, както ще бъдете уведомени при покупка на вратите.

Ръчният труд също се заплаща, тъй като той не е малко. Обработката на различните елементи се прави внимателно и по няколко пъти, преди да бъде направена сглобката. При изработка на входни врати най-често работят двамата човека, но според размерите и тежестта на продукта може да се наложи сформиране на група от 4 – 5 души.

Както сами разбирате от изнесената информация, качеството струва скъпо и е по-добре да инвестирате малко повече средства, но да сте сигурни във вратата на дома ви. Това ни подсеща да ви посъветваме да избягвате китайските евтини врати, защото те издържат на повече от пет години, след което започват повредите.

Добрите входни врати се продават с дълга гаранция и възможност за сервизно обслужване на място. Ако изберете Борман Комерс вие ще получите сертификат от производителите, гаранционна карта и подробно упътване относно употребата на продуктите. Всичко това доказва, че сте направили правилния избор и ще се радвате на вратата си за максимално дълъг период от време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.