Какъв бе моят избор на интериорни врати

Исках да закупя интериорни врати за дома, които да ми гарантират отлична визия за всички помещения и в същото време да ми предложат топло и звукоизолация на прилично ниво. За целта започнах собствено проучване, което започна с посещение на някои хипермаркети, а след това се обърнах към интернет. Сдобих се с информация за различни фирми и техните предложния. Научих какви са предимствата и недостатъците на различните материали, актуалните цени, както и възможностите за доставка и монтаж.

Първото нещо, което разбрах е, че за да изкара една врата възможно най-дълго време, без да се разваля е нужно да бъде монтирана правилно. За целта се прави предварителен оглед, в който се взимат нужните размери, преценява се каква е подовата настилка и се формира крайното решение. Разбира се, преди това аз получавам богат каталог, където присъстват стотици интериорни врати във всякакви цветове и шарки.

Имах възможността да купя едностранно или двустранно отварящи се врати. На вниманието ми бяха предложени сгъваеми и стъклени варианти и въобще всякакви иновативни продукти. Аз избрах стандартен тип дървени врати, които имат малки правоъгълници от стъкло в средата. Последните придават по-голяма свежест на продукта и точно заради това се спрях на тях.

Първоначално цената, която надвишаваше 300 лева ми се стори висока, но след като обсъдих нещата с фирмените консултанти и възможностите за по-ниски цифри разбрах, че за да имам нещо качествено, то трябва да инвестирам. Все пак не всеки ден сменяте вратите вкъщи, тъй че това е един вид вложения в бъдещето.

С новите ми врати аз постигнах, не само красив дизайн, а и енергийна ефективност, която ми помага да пестя пари от изразходване на електрическа енергия. Шумоизолацията и спокойствието вкъщи е другото добро нещо, за което съм благодарен на фирмата за врати.

Интериорната врата прави впечатление на всеки ваш гост. Откакто сложих тази мебел всички мои близки и роднини се впечатляват от добрия вид на жилището ми. Няма как и да е друго, тъй като истинското дърво, което подбрах е една чудесна находка даваща завършен вид на двустайния ми апартамент.

В никакъв случай не съжалявам, че дадох парите си именно за интериорни врати, тъй като последните ще избият инвестицията за по-малко от година.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 7 = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.