5 лъжи и истини за интериорните врати

В тази статия ще напишем кои са най-често срещаните истини и лъжи на тема интериорни врати, които можете да срещнете в интернет. Всички знаем, че визията на вътрешните врати в дома ни трябва да бъде добра, така че едва ли има нужда да оспорваме качествата на тези продукти. Но нека все пак разгледаме какво пишат търговци и клиенти в мрежата.

Лъжи

Лъжа 1 – интериорните врати са луксозна прищявка. Това не е вярно, защото с нови и по-здрави вътрешни врати вие ще преобразите дома си, като го направите по-приветлив и красив. Това не е някаква глезотия, а средство, с което да постигнете задоволяващ интериорен ефект.

Лъжа 2 – фирмите предлагат само скъпи дизайнерски врати. Ако хвърлите един поглед на предложенията за интериорни врати от Борман ще видите, че има продукти на напълно достъпни цени. Все пак 250 лева могат да се отделят винаги в името на жилището.

Лъжа 3 – вносните интериорни врати са със слабо качество. Напротив тъкмо обратното е. Вносителите на вътрешни врати се стремят да предлагат висококачествени продукти от Полша, Чехия, Турция и други точки на Европа известни с производителите на врати.

Лъжа 4 – интериорната врата служи само за красота. Истински добрите вътрешни врати не се грижат само и единствено за интериора вкъщи. Те осигуряват надеждна топло и шумоизолация, така че апартамента, къщата или офиса да повишат своята функционалност по правилен начин.

Лъжа 5 – в интернет се продават само ментета. Прегледайте сайтовете на известните фирми за врати и сами ще се уверите в качеството на стоките им. Всяка една врата е представена със снимка и подробно описание, от което да разберете повече за материалите и дизайна.

Истини

Истина 1 – интериорните врати осигуряват пространство. Ако се спрете на сгъваеми или плъзгащи се интериорни врати можете да освободите допълнително пространство в дома ви. Това е така, тъй като тези врати са подвижни и дават чувството за повече широчина.

Истина 2 – новите вътрешни врати са удобни. Да, за разлика от старите талашитени врати, съвременните предложения са значително по-удобни. Те не заяждат и не създават проблеми при отваряне и затваряне. Механизмите им са издръжливи и наистина надеждни.

Истина 3 – евтините китайски врати дават чести дефекти. Пазарът е пренатрупан от евтини китайски врати за по 80 лева, но повярвайте, че те се развалят много често и инвестицията в тях е просто разхищение на финансови средства. Избягвайте този вид интериорни врати.

Истина 4 – модерните интериорни врати помагат за дизайна. Естествено, че модерните врати от здрави материали допринасят за по-добрия дизайн на жилището. Те се комбинират по чудесен начин с останалите мебели в дома ви и крайният резултат е повече от добър.

Истина 5 – има хубави и евтини интериорни врати. Слуховете, че интериорните врати се едва ли не толкова скъпи, че нормален човек не може да си ги позволи не са верни. Сега има много оригинални и добре издържани стоки със страхотни намаления, които ще видите и в интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.