Топлоизолация и саниране

Топлоизолацията е един от най-надеждни и удачни варианти, за да подсигурим енергоефективността и уютния комфорт в нашия дом. Посредством използването услугите на специалисти за монтаж на подходящата топлоизолация, Вие подсигурявате лежерен вътрешен климат и атмосфера за цялото Ви семейство.

Саниране и топлоизолация ще ви осигурят дишащи стени, защита срещу пожар, сигурност, приятни температури, екологична съобразност, енергийна ефективност, приятна външност и още редица фактори, работещи за достигане на пълния капацитет на вашите идеи и планове.

Ще ви дадем няколко препоръки, които да гарантират най-доброто за вас и вашето семейство от гледна точка икономията на електричество.

Най-удачно е да изберете печка, която притежава съвременни и удобни измерващи системи, а също така подходящ термичен контрол. Изключвайте винаги ел. уреди, когато отсъствате, така не просто икономисвате пари, а и предпазвате дома си от пожар. Нека завесите са повечко време дръпнати, така топлата въздушна маса от помещението няма да бъде губена през прозорците, като абсолютно в същата степен правило важи и за хладния въздух генериран от климатичната инсталация през летния период.

Изберете качествени материали за топлоизолация и саниране, преди да сте допуснали грешката да изберете евтиния вариант, който в последствие да ви излезе още по-скъпо заради измамниците, които са успели да се докопат до вашите спестявания.

Процедурата топлоизолация е само част от един доста по-скъп и комплексен процес, познат като саниране и е първата стъпка към модернизирането на къщата ви по най-модерни западни стандарти. Самото саниране включва редица ремонти, сред които: смяна на електро и ВиК инсталациите, пълна топлоизолация (включително вътрешна и външна топлоизолация), подмяна на старата дограма, ремонт на покриви и т.н.

Проведени опити и оценки при комплексна топлоизолация на дома ви и неговото саниране показаха, че вие лесно ще минимизирате своите сметки през зимния сезон с поне 50% при топлоизолация и с до 90% при саниране, като тези проценти може да варират в зависимост от изложението на вашия дом.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + = 13

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.