Дългият живот на визитните картички

Има десетки методи за реклама, но класиката помни симпатичните и лесни за раздаване визитки, които винаги дават добри резултати. По-възрастните си спомнят, че визитните картички бяха истински лукс преди години и само сериозните фирми притежаваха такива.

Времето минаваше, а визитките ставаха все по-масово явление, както между другото е по всички цивилизовани държави в западна Европа и не само. Печатниците започнаха да бълват големи серии насочени към физическите или юридически лица. Бързо забравихме черно-белите картончета и се насочихме към цветния и ламиниран рекламен материал, който да грабне клиента с визия и съдържание.

Водейки се от желанието на гражданите да презентират бизнеса си посредством визитки ние създадохме www.g-print.eu и получихме десетки клиенти още с първото си появяване в мрежата. Успехът ни се дължи на факта, че сме нестандартни, модерни и работим на приемливи цени, като по този начин станахме реален конкурент на пазара.

Освен тематичните визитки, предлагаме флаери, брошури, постери и календари на високо равнище нещо, в което можете да се уверите с очите си ако посетите предложения в статията сайт. Направихме си труда да напишем всичко това, специално за представителите на бизнеса имащи интерес към визитни картички и прочие рекламни продукти на топ цена.

Сред топ офертите ни за рекламен материал присъства печат на 1000 бр. визитки за 30 лева оферта, на която малцина биха устояли. Тук е момента да кажем, че не става въпрос за сивите и скучни картички от миналото, а за нещо ново и свежо на сцената.

Без грам съмнение печата  бележи успехи в търговския сектор и това е видимо от мнозина. За разлика от всички други опции за ваше височество клиента, класическите картончета са евтини и ефективни сред обществото, тъй като са лесни за усвояване и прочит. Попитайте ваши колеги или партньори, които ще потвърдят написаното на този етап.

В обобщение

Ваш ред е да решите каква стратегия, ще изберете за просперитета ви, но не загърбвайте изпитаните с годините методи, за които писахме в днешната ни публикация. Помнете, че понякога наглед елементарните неща имат най-голяма сила за потребителите, една визитка или брошура може да замести дори телевизионната и радио реклама. Желаем ви високи постижения в бизнес среда и всичко най-хубаво.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 + = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.