Важна информация за автомобили под наем

Притежанието на лек автомобил, е много важен фактор при посещение на нов град или държава. Невинаги можем да разчитаме на собствените си коли, тъй че ни остава да използваме rent a car компаниите на местата, които посещаваме. Слава на бога имаме куп варианти, в това число: лимузини, седани, джипове, бусове и така нататък.

В наши дни фирмите за автомобили под наем са стотици и не е трудно да бъдат намерени. Интернет изобилства от информативни сайтове по темата, а отскоро се появиха и онлайн поръчките на превозни средства, което е една чудесна услуга на световно равнище.

В случай, че сте на познатия принцип “око да види, ръка да пипне“ – потърсете най-големите фирми в териториалните им офиси, фиксирани в по-големите летища, автогари или хотели. Разположението е такова, защото именно тези точки се радват на най-много посетители, желаещи да наемат кола. Тази практика важи, както за България, така и за останалата част от света.

Превозът се усвоява, след прецизен оглед, в който взимате участие вие и представител на компанията, която сте избрали. Веднага след подписване на приемно-предавателния лист и превода на дадена сума чрез кредитна карта, можете да шофирате в рамките на даденото населено място или при уговорка и извън него.

Получавате документи за платена застраховка „Гражданска отговорност“ и в повечето случаи 24/7 пътна помощ, без доплащане за  услугата. По този начин се чувствате по-спокойни, когато управлявате возилото, където и да сте в страната. Практиката при онлайн услугите, е подобна на гореописаната, като селектираното от вас МПС пристига с куриер и огледът се извършва на място.

Колкото по-дълго използвате колата, толкова по-ниска цена, ще заплатите за нея. Това е другата масова практика в бранша rent a car в световен мащаб. Времето започва да тече от часа, който се програмира във фирмения софтуер и вие получавате уведомление за всички детайли. Евентуално възникналите проблеми, се решават според вътрешния правилник на компанията.

Освен основната опция за автомобили под наем, ние от iRent.bg предлагаме професионални шофьори, които ще бъдат с вас, навсякъде и по всяко време. Разчитайте на обучените ни кадри и се възползвайте от специалните цени за качествени возила от всяка известна марка по света. Благодарим ви за указаното внимание и очакваме да ни потърсите в момент на необходимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 3 = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.