Скъпо удоволствие ли е колата под наем?

В случай, че личния ви автомобил е на ремонт или се връщате от чужбина, но сте оставили колата си там, то най-вероятно ще се наложи да потърсите компания за коли под наем. Вероятно първият ви въпрос, ще бъде свързан с цената, така че разровете се в интернет.

Рент а кар компаниите към днешни дни са се вкопчили в люта битка за надмощие. Ако потърсите варианти в мрежата, ще попаднете на цял куп фирми обещаващи да ви свалят звезди. Естествено, когато погледнете офертите започвате леко  по леко да мислите за градския транспорт и неговите положителни качества.

Не така стоят нещата, ако посетите G Rent сравнително млада компания с ясни цели, сигурна визия и доста щедри предложения към потребителите. В уебсайта на фирмата, ще видите основните офиси разположени в София, Пловдив, Варна, Бургас и на други места в страната. Тъй като съм от Североизточна България аз се интересувам от коли под наем в Русе и винаги успявам да открия добри возила на промоция.

Преди години минаваше цял ден в търсене на подходяща оферта за наем на автомобили, а днес не изпитвам такива проблеми и дори предлагам помощ на приятелите си. Най-хубавото е, че може да направите онлайн резервация ако си харесате някое от превозните средства.

Но нека се върнем на основния въпрос относно цените за наем на кола. Тук вече от значение са факторите марка и модел на превозното средство. И тъй като G Rent има голям автопарк най-добре ще е  да видите конкретните оферти в сайта. Ако отидете в офиса на Летище София, то със сигурност ще потънете в разнообразие от спортни автомобили, лимузини, джипове и други.

Дори аз, който се интересувам от коли под наем в Русе успявам да намеря огромно разнообразие от Mercedes, BMW, VW, Reanult, Peugeot и тъй нататък. Веднъж седмично се избира един модел, който се дава на промоционална цена, наистина чудесна услуга, която все повече хора ползват с удоволствие.

И така не му мислете повече и забравете за вечно пълните автобуси, отделете малко време и вижте актуалните цени на колите под наем. Не се учудвайте ако направите една наистина съблазнителна сделка. Ами остава да ви пожелая лек път и много здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 1 = 7

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.