При нас имате възможност да си вземете споделен хостинг

Когато ви се иска да създадете свой сайт, е хубаво да си купите домейн. От по- горе споменатите фирми, ще можете да си закупите домейни с разширения com.,  net., in,.eu., info,.org. и други. Цената се определя в зависимост от разширението на купеният от Вас домейн. За улеснение на клиентите е изградена специална система, с която предварително бихте могли да разберете дали името на домейна, който желаете да регистрирате е свободно.Имате възможност да си вземете споделен хостинг, VPS хостинг и домейни като различните услуги се продават на разнообразни цени. Сумите се сформират от мястото, което се предлага, количеството на субдомейните и домейните, посещенията от консуматорите, базата данни и други.

На пазара се конкурират изключително много  фирми, които предлагат хостинг услуги. Едни от добрите са superhosting.bg, bghostsean.bg, host.bg  и много други . При vps хостинг имате ваш заделен ресурс, определена операционна система, с помощта на която можете да подкарате всички сървъри, от които би могъл да се нуждае сайтът Ви, за да действа безпроблемно, но не са в състояние да бъдат инсталирани на споделен хостинг.  Важно при заплащане на хостинг услуга, е тя да пасва на нуждите, които има Вашият уеб сайт. Пример за това, на какво ще трябва да отговаря, може да бъде php версията, mysql версията, поддръжка на много видове библиотеки и много други. Щом хостингът не отговаря на претенциите, които има сайтът Ви, бихте могли да си купите vps хостинг.

Вземането на хостинг е по-евтино от vps хостинг и това е главният ѝ плюс, а и споделяте възможностите на сървъра с другите консуматори. А пък при vps хостинг, ресурсът е обособен единствено за вас.  Ако споделен хостинг или vps хостинг не съвпадат на потребностите на Вашите ресурси, тогава вие ще можете да вземете нает сървър. Заплащането при нас ще можете да направите чрез eBG.bg, Easypay, PayPal и  ePay.bg. Плащането с дебитни и кредитни карти става по- бързо и по- лесно и не изисква предварителна регистрация. Ако имате някакви запитвания, относно предлаганите услуги на тези сайтове или начини на плащане и други, без проблем бихте могли да се обърнете към техния съпорт.

Едно мнение за “При нас имате възможност да си вземете споделен хостинг”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.