Стъпка по стъпка: Как да получите бърз кредит?

Чудите ли се дали е добра идея да вземете бърз кредит? Със сигурност ще чуете много и най-различни отговори на този въпрос. Истината обаче е само една – че това е доста относително. Зависи най-вече от един фактор – колко ви е наистина наложително да получите пари, при това бързо. Ако целта е наистина важна, тогава средствата са оправдани. Но ако просто сте си харесали поредната чанта… Помислете!

Ако все пак, след всички обмисляния се убедите, че се нуждаете от бърз кредит и мислите, че ще можете да се справите с връщането му, тогава трябва да изберете и начина, по който ще кандидатствате! Все повече хора в последно време избират да кандидатстват онлайн. Ако и вие се насочите към този начин, който, като всичко останало, има своите предимства и недостатъци, ето и няколко съвета, които да ви насочат как точно да го направите и това нещо да стане възможно най-лесно и бързо. Все пак точно за това се насочвате към бърз кредит, нали така?

Попълнете онлайн заявлението с лични данни. Това със сигурност ще се изисква от вас, независимо в коя институция ще изберете да кандидатствате. Преди изпращане проверете коректността на попълването на всички полета, защото наличието на грешки може да доведе до неуспех.

Изчакайте отговор. Можете да разберете дали ще одобрите заема, като получите SMS съобщение на телефона си. В някои случаи банките уведомяват решението по имейл, обадете се. Микрофинансовите организации ви позволяват да наблюдавате състоянието на приложението във вашия акаунт.

Ако бъдете одобрен, подгответе необходимия пакет документи и отидете в офиса, за да подпишете договора, вземете парите. Някои кредитни институции могат да прехвърлят средства на картата. В случая на ПФИ са налични и системи за прехвърляне на електронни портфейли. Така че теглете заем, без да излизате от дома.

Източник: krediti24.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 4 = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.