Подходящи обувки за всяка дама

Нищо няма да подчертае дамския стил като подходящите обувки. Яркочервените сандали или романтичните бежови обувки ще бъдат връхната точка на цялата визия.

  Необходимо е да разберете как да изберете не само красиви, но и удобни обувки, за да се чувствате комфортно. Някои обувки могат да подчертаят всички предимства на едно момиче, докато други, напротив, ще покажат какво бихте искали да скриете. Това са например нисък ръст, пълни крака или широки бедра. Понякога дори и най-изтънченият образ може да бъде съсипан от неправилно подбрани обувки. Как можете да направите образа си перфектен и в същото време да избегнете много грешки? Прочетете в нашата статия.

Как да изберем правилните обувки

   За да изберете правилните обувки, трябва добре да знаете всички плюсове и минуси на тялото си. Например, момичетата с пищни форми не е препоръчително да си взимат обувки с много високи и тънки токчета. Най-подходящи за тях са  обувки с удебелени токчета с височина от 5 до 8 сантиметра. Те ще придадат на външния ви вид повече изтънченост. Момичетата с нисък ръст трябва да се ориентират към обувки с тънки токчета с височина до 8 сантиметра.

   Що се отнася до обувките на нисък ток, има два вида от тях. Това са мокасини и обувки с токчета до два сантиметра. Повечето жени най-често избират втория вариант, защото той не само е много удобен, но и се съчетава с класически панталон или пола.

   Жените често купуват обувки с високи токчета не само за официални поводи, но и за работа в службата. При постоянното използване на такива обувки могат да възникнат някои здравословни проблеми – болки в мускулите и ходилата.

  Когато избирате обувки, не забравяйте, че на първо място трябва да  са възможно най-удобни за вас и да се чувствате комфортно като ги обуете. Преди да ги купите, препоръчително е да се обърнете пред огледалото, да ходите малко с тях,за да ги усетите. Уверете се, че в бъдеще тези обувки ще ви  бъдат удобни за придвижване.

  Високите момичета не е препоръчително да комбинират мини рокля и обувки на висок ток. По-добре да изберете среден ток или клин. Но за ниски момичета, токчетата визуално ще добавят височина и ще направят силуета  им по-удължен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.