Студио за уеб дизайн DEVNOX

Студио за уеб дизайн DEVNOX е създадено през 2009 г. Младият ни екип от енсусиазирани професионалисти в сферата на уеб дизайна и програмирането ще помогнат на вашия бизнес да направи голяма крачка напред. Нуждата от уеб сайт за вашият бизнес, е че той работи 24 часа в денонощието. Той е лицето ви пред света!

Ние предлагаме на настоящите и бъдещи клиенти голям набор от уеб услуги и уеб пакети.

Една от важните стъпки след изработката на уеб сайт е оптимизацията за търсачки (SEO). При изработка на вашият сайт ние използваме така наречената Onpage SEO оптимизация. Това е правнилното използване на тагове, мета тагове и подреждане на съдържанието. Съдържанието на вашият сайт трябва да бъде уникално и интересно за посетителите. Както винаги сме обичали да казваме „Един сайт трябва да бъде полезен за вас и потребителите, а не просто да съществува!„.

За всеки нов клиент ние изработваме нов уеб дизайн, който е добре построен и лесен за разглеждане от потребителите. Системите ни за управление на съдържанието са изключително лесни за управление.

При изработка сайт винаги даваме съвети и нови идеи на нашите клиенти.

Уеб пакети

Мини пакет – Уеб сайт с уникален уеб дизайн и контролен панел за управление на системата. Използва се от малки фирми за представянето на своя бизнес.

Бизнес пакет – Това е един от честно използваните от нашите клиенти пакети. Той включва повече опции за контрола на сайта както и нов уеб дизайн.

Webshop пакет – Гъвкава, лесна за управление и добре оптимизирана за търсачки система за онлайн раплащане.

Други полезни услуги, които можем да ви предложим са изработка на лого за вашия бизнес и предпечатна подготовка на красиви менюта, флаери, билбордове и т.н.

При изработка на уеб сайт с вече готов дизайн от нас (можете да си изберете от галерията ни с дизайни) ще направим 10% отстъпка от цена на вашия сайт.

За повече информация можете да се свържете с нас като посетите нашият уеб сайт.

Студио за уеб дизайн Devnox

Публикувано от

devnox

Студио за уеб дизайн Devnox.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.