Съвременни тенденции при обувките

Въпреки че тенденциите в момента са по-склонни да разчитат на класиката от минали години и десетилетия и да се създава чувство на носталгия, част от дизайнерите включват в настоящите си колекции също така някои иновации в дамските обувки.
Повечето жени реално разчитат на класически модели, но за тях също е важно и самата обувка де е удобна.

Обувките с фини аксесоари като ремъци и коланчета оформят тенденцията при летните дамски  обувки  през 2012 г. и по този начин връщат на подиума  много чаровни модели от 70-те г. на 20 Век.

Екстравагантната жена знае как да цени обувките с високи токчета. Това е тази част от дамските обувки, при  която до момента се вижда много голям инерес от страна на дизайнерите от цял ​​свят за проектиране и създаване на изключителни форми и визия. Дизайнерите вече започнаха свободно да си играят с височината на токчетата и не случайно се употрбяват названия като „мини-токчета”, които пък срещат удобрение от доста жени в ежедневието.

Друга особеност на 2012 г. е интегрирането на метал в женската обувка. Към тази категория могат да бъдат причислени и обувките, при които са използвани въжета от текстил. С използването на такива елементи се създава контраст на класическия дизайн на кожените обувки.

По-ярки цветове:

Тази тенденция и за напред ще впечатлява повечето дами. От ярко червеното, през ярко жълтото, че чак до кораловото, тази голяма гама от цветове ще бъде достъпна през 2012 година. Лилавото и цвета на зелената мента също ще бъдат забелязвани през пролетно/летния сезон.

Животински тонове:

Животинските тонове или “джунгла тоновете” са много популярни. От черното, през кафявото до бежовото, животинските щампи идеално се вписват в пъстрите дамски тоалети.

Също така цветови комбинации, като розово и синьо или червено-розово със сигурност ще намерят ревностните си поддръжници.

Какво ще ви накара да изберете едните или другите не е ясно, но експертите са категорични, че с тази богата палитра, дамите ще бъдат през това лято доста колоритни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 7 = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.