Пазаруване от САЩ – съвети за изгодна доставка

Как да получим изгодна доставка от САЩ

Ако сте фен на пазаруването, то определено знаете, че американският пазар е един от най-благодатните, благодарение на големият избор и интересните оферти. Как обаче да откриете изгоден начин вашата доставка да достигне до България?

На първо място – винаги може да помолите някой приятел да ви донесе желаните стоки, но в този случай, ще трябва да се съобразите с много фактори, на пример кога точно той ще пътува, има ли достатъчно място а и в последно време самолетните компании затегнаха правилата за пренос на багаж, и едва ли приятелят ви ще иска да си утежни багажа с още няколко килограма заради вас.

В такъв случай е добре да използвате компании посредници за доставка от САЩ, каквато е Shipto.bg. Благодарение на това, че тези компании обслужват голям брой пратки от Америка, те могат да получат големи отстъпки от куриерските компании и така да се окаже, че в повечето случай е по-изгодно, да поръчате през тях от колкото през сайта от които пазарувате.

Трябва да имате в предвид обаче, че е важно да поддържате обема на вашата пратка в рамките на разумното. Ако искате да постигнете най-оптимално тегло и размер, то тогава трябва да имате в предвид, че размер на пратката около 50 см на 40 на 30, и тегло до 20 кг. е може би най-изгодния вариант за доставка, като цена. Подобна пратка, би ви струвала около 100 долара, но в нея можете да поберете 3-4 якета, няколко комплекта спортни дрехи, а да не говорим колко много бебешки и детски дрехи. Ако не сте роб на модата, то може да хванете разпродажбите в края на сезона и само от закупуването на два артикула, да се окаже, че сте си избили всички пощенски разходи.

Също така много изгодна покупка е компютърната техника и компоненти, тъй като този тип техника, доставена от САЩ, не се облага с мито, а само с ДДС. Ако пазарувате от името на фирма, това означава, че след това ще може да възстановите този данък, и покупката да ви излезе още по изгодна.

За съжаление не можем да кажем това, за един чифт маратонки. Но винаги може да използвате сайта за доставка от Англия

И тъй като за нас е много важно, да предоставяме пълна информация за това как да пазарувате изгодно от САЩ, то може да погледнете нашият блог и да разберете повече за цените за доставка, мито, ДДС и всичко свързано с вноса от САЩ.

Публикувано от

zzdravkov

Здравейте, Аз съм Здравков, и съм част от екипа на www.shipito.bg. В този сайт, може да прочетете моите статии за пазаруване и доставка от САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 6 = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.