Най-подходящи детски стоки

Най-подходящи детски стоки за идните празници са в магазини Baby.Galix

Изборът на детски стоки може да изглежда лесен, но когато е подбран внимателно и с грижа може да предложи на детето възможност за нови познания и забавни игри.

Ако сте затруднени в избора за наближаващите Коледни и Новогодишни празници посетете онлайн магазин Baby.Galix. Разгледайте огромното разнообразие от креативни, образователни и забавни играчки, удобно разпределени според възрастовата група на детето.

Прочетете следващият материал, за да узнаете как най-лесно да изберете правилните детски стоки за вашите малчугани.

Най-важното е да знаете какви са интересите на децата в различните възрастови групи

За бебето до една годинка, изберете ярко оцветени бебешки стоки и играчки. Наблягайте на устойчивостта и здравината на играчки с оглед безопасността на детето. Забавни са играчките, които издават различни звуци, отварят се или се движат. Подходящи са и играчките за лесно сглобяване на различи форми, като подреждане на меки кубчета или конус. Избягвайте бебешки стоки съдържащи малки части или не добре закрепени елементи, те лесно биха попаднали в устата на бебето.

За деца на възраст от 1 до 2 години изберете красиви и ярко илюстрирани книжки с твърди корици или направени от плат с малки огледални форми, меки топки. Играчки за забавление във ваната и тези, които се движат чрез бутане от детето също са чудесен избор.

Ако децата са на възраст от 2 до 3 години, изберете креативни играчки като пластелин, мокър пясък, различни материали за рисуване и оцветяване, люлеещи се кончета, дървени влакчета и други, книжки с опознавателен характер или кратки приказки. Избягвайте избраните детски стоки да включват малки мъниста, топчета и други аксесоари.

За 3 – 4 годишните вземете кукли с различни тоалети, топки, дъски за рисуване, комплект домакински уреди, сервиз за готвене, инструменти или фигурки на любими анимационни герои. Много подходящи са образователните телефони и лаптопи, които по забавен начин ще ги научат на първите песнички, цифри и букви, различни книжки с приказки.

Когато са на възраст от 4 до 8 години децата се радват на конструктори, фигурки за сглобяване, малки пъзели, занимателни игри, задвижвани с батерия играчки, музикални инструменти, малки колела и тротинетки, креативни комплекти за рисуване и оцветяване, печати, кукли с аксесоари, шивашки и модни центрове, малки колички с дистанционно управление, хвърчила, писти, детски пушки и мечове.

За по-големите деца от 8 до 12 години, подходящи детски стоки са текстилни чанти и раници с любимите филмови герои, куфарчета с елементи за изработване на бижута, електрически влакове, писти, хеликоптери с дистанционно управление, модели за конструиране на различни предмети, спортно оборудване и музикални инструменти, скейтбордове, колела, ролери и занимателни игри.

Купувайки детски стоки от магазини Baby.Galix, вие можете да бъдете сигурни, че избирате желаните играчки, без те да представляват опасност за здравето на детето.

Опитайте се да познавате отблизо интересите на децата си, за да им доставите радост. Например, ако харесват конете вземете им люлеещо конче. Подарявайте играчките на децата ентусиазирано и въодушевено, изживейте тяхната емоция. Играйте и се забавлявайте заедно.

Най-желаните и забавни играчки можете да откриете тук: https://baby.galix.bg/играчки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 5 = 7

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.