Много от фолиата за стъкло Ви пестят гориво и пари.

Фолиата за стъкло могат да намалят температурата в купето на вашия автомобил, така че климатикът ви да работи по-малко, което води до икономия на гориво и пари! Качествените автомобилни фолиа притежават от 5 до 7 различни слоеве, всеки от които изпълнява някаква определена задача. Един ви предоставя контрол на топлината, ултравиолетовите лъчи и отблясъците, друг пък притежава затъмняваща сила (ако има такава), трети е лепилен слой и т.н. Затъмняването на стъкла с някое качествено авто фолио една инвестиция, която би могла да Ви се отплати за отрицателно време, като Ви спести много разходи, за гориво и много главоболия от избелял интериор или други подобни нежелани ефекти.

Освен, че получавате всичко това, вие можете да защитите вашите прозорци със защитно фолио. То предпазва вас и вашите вещи от грабежи или в случай на инциденти по пътя. С него всеки момент можете да се чувствате безопасно. Друго уникално откритие, което е създадено е фолиото за защита на боята. Защитете боята си от надраскване и избеляване с изключително незабележимото но ефективно фолио на нашата фирма. Автомобили тонирани с едни хубави фолиа изглеждат наистина неотразими. Подобрете стила и външния вид на вашия автомобил и то за отрицателно време.Монтажа на фолио за стъкло се осъществява за изключително отрицателно време и където и да поискате – София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Шумен, Велико Търново, Плевен,Стара Загора и много други градове.

Модата за фолио в последните години се превърна в една необходимост, от която все повече хора се възползват. Вече почти няма автомобил без фолио за стъкло. И по този начин фолиото за стъкло започва да навлиза и в България, както навлезе в много други европейски страни преди няколко години. Купуването му се превърна от един рутинен процес на влизане а най-близкия магазин за авточасти до процес на обмисляне, коя марка е най-качествената и подходяща за конкретния автомобил. Ако и вие имате някакви въпроси относно фолиото за стъкло и най-добрите продукти, можете да се свържете с нас за да получите подробни данни.

Публикувано от

LLumar

LLumar е едно от най-добрите автомобилни и сградни фолиа за стъкло!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 7 = 16

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.