Дамски парфюми Love in Paris на Nina Ricci

Всяка дама, която иска да бъде по-често забелязвана и обсъждана от мъжете трябва винаги да се грижи добре за външния си вид. За целта тайните оръжия на всяка жена са професионалната козметика и марковите парфюми. Тяхното перфектно съчетание прави от една обикновена дама неустоима изкусителка.

Ако сте млада дама, която иска да омая главата на някой охажор едно от най-добрите решения е Love in Paris на Nina Ricci. Самото име подсказва, че този аромат е изключително чувствен и романтичен.  Ароматът е създаден през 2004 г. от известният дизайнер Аурилиен Гишард. Негова муза са чувствата, които изпитва една влюбена жена в най-романтичната столица на света. Свежестта на пролетта и аромата на роза и божур е в центъра на този любовен аромат. Освен тези основни нюанси в парфюма се усещат още аромати на кайсия, жасмин, бергамот, анасон, кристален мускус и ванилия.

Връхните нотки, които се усещат веднага след напръскването с парфюма са на италиански бергамот, виолетки, френска роза и анасон. Сърцевината на аромата е съчетание от бял божур, кайсия и жасмин, а основата е комбинация от сандалово дърво, кедър и ванилия.

Парфюма се предлага в много шикозна опаковка, като шишенцата са с грамаж от 30 мл, 50 мл и 80 мл. Цената му е разумна за качеството, което получавате и е достъпен за много по-голям брой жени, отколкото някои други дизайнерски парфюми. Аромата му е свеж и сравнително лек така, че е подходящ както за всекидневна употреба, така и за специални романтични и интимни поводи. Все пак трябва да имате едно на ум, ако го използвате за всекидневна употреба и да не прекалявате с количеството, което си пръскате.

Ако досега не сте имали възможност да се убедите в качествата на този уникален любовен аромат трябва сериозно да се замислите особено с наближаващата пролет и експлозията от чувства, която тя носи. За да сте сигурни, че ще получите качествена стока пазарувайте само от утвърдени на пазара фирми, които са си изградили добро име и имидж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + = 17

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.