Прогнози за Висшата Лига на Англия

Висшата лига на Англия първоначално е носила името – Първа английска дивизия, но в последствие с цел самоуправление на самите отбори от средата на 1991 година се подписва документ, с които тези права се учредяват и делегират. Оттогава насам няма човек, който да не знае кое първенство е Висшата Лига на Англия.

Всички запалянковци на футбола несъмнено знаят, че най-силния и интересен шампионат е този на Висшата Английска лига. Премиършип както още се нарича първенството е най-елитното в английския футбол. Името с което е известна още дивизията е Barclays Premier League, тъй като най-голямата банка в Англия – Barclays е основен спонсор.

Премиершип статистически е най-гледаната спортна лига в цял свят и най-богатата в цяла Европа. Основите и са положени през 92 година и в нея участват двадесет конкурентни отбора. Не случайно Висшата лига е и най-ценната за букмейкърите, като именно за нея се изсипват милиони лири всяка седмица под формата на залози! Много разпространени и търсени са и професионалните футболни прогнози именно за тази лига.

Тук мачовете никога не си приличат един с друг и във всеки един момент най-силния може да отпадне от най-слабия, което говори само за това, че тук случайни отбори няма!!!!

Тимът с най-много титли във Висшата лига това е отбора воден към момента от живата легенда Алекс Фергюсън: Манчестър Юнайтед! „Червените дяволи” цели десет пъти са вдигали трофея над главата си, а сега са се запътили и вероятно отново ще повторят ритуала!

Висшата лига всяка година дава право на първите четири отбора да участват в най-силното турнирно състезание в Европа – Шампионска лига, където всеки от отборите има възможност сериозно да напълни хазната си!

Въпреки световната финансова криза, ако погледнем какво се случва събота и неделя в букмейкърите направо можем да полудеем! Сайтовете за обосновани футболни прогнози по това време прегряват и всички погледи са насочени към Англия, щом започне мач от Висшата Лига!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.