Залози Виртуални+ от Winbet – новата тръпка на залагащия

От скоро време Winbet пусна новата си услуга Виртуални+, където ще откриете интересни виртуални спортове като футболна лига, надбягвания с коне, надпревари с кучета, тенис на маса, моторни спортове и не на последно място стрелба с лък. По този начин букмейкърът разнообрази възможностите за залагания вкарвайки свежи идеи и високи коефициенти.

За всички игри и предложения на Winbet, четете на страниците на Nostrabet. Там са подготвени изчерпателни материали, които със сигурност ще бъдат полезни за играчите. Разбира се, не е пропусната и информация за виртуалните залози от уебсайта на хазартната компания.

Какво ще намерите сред предложенията?

Футболна лига – в нея се състезават отбори от Висшата лига на Англия. Полувремената са кратки, а коефициентите се доближават до тези на истинските мачове. Виртуалният футбол се генерира от компютър, който стартира играта. Всичко се случва на случен принцип, така че възможностите за измама са сведени до тотален минимум. Потребителят наблюдава двубоите пред очите си, като графиката е повече от добра, както и звуковите ефекти към събитията.

Освен, че може да познаете крайния завършен на виртуалните срещи, имате и още опции за игра. Клиентите могат да отгатнат кой ще е първия голмайстор или колко голове ще бъдат отбелязани в мача. Съществува и опцията двоен шанс, която я има и при реалните двубои.

Конни надбягвания – при тях емоцията е много висока, тъй като всичко се случва в динамична среда, която трябва да се гледа много прецизно. При надбягванията може да се заложи на конкретен кон, а също така кои ще бъдат последните три финиширали коня. Играта изглежда като напълно реална надпревара с коне и дори са предвидени няколко разнообразни начина за залагане. Winbet са вложили големи старания, за да пуснат този вид атрактивни залагания.

Моторни спортове –  в раздела „Виртуални+” на Уинбет се намира една много атрактивна автомобилна надпревара. В нея избирате кой пилот ще победи или кои ще са първите три финалиста. Състезанията са краткотрайни, така че няма да е нужно да седите пред монитора или мобилното си устройство дълги часове. Прегледайте и останалите опции за залагания на автомобили, тъй като ще намерите някои много изгодни шансове за натрупване на печалби.

Тенис на маса – обикновено букмейкърите като Efbet или Bet365 предлагат виртуални залози на тенис на корт. Тук обаче от Winbet са решили да разнообразят игрите предлагайки ви да залагате на тенис на маса. Всички почитатели на този спорт могат да пробват късмета си, като се насладят на перфектна картина, звук и не на последно място стабилни коефициенти.

Надпревари с кучета – този спорт доби висока известност в България. Това се случи благодарение на виртуалните залози, които го предлагат. Изключително приятен за гледане и даващ възможност за добри финансови постъпления, спортът с кучета е една изключително любопитна игра, на която може да залагате по няколко начина, които ще видите в Уинбет.

Стрелба с лък – ето я и черешката на тортата. Стрелбата с лък е може би най-интересния спорт, който ще ви донесе много печалби в случай, че го следите отблизо. В него трябва да познаете колко точки ще спечели участникът, като за всяко предположения са дадени отделни коефициенти. Малцина други сайтове за залагания предлагат това виртуално спортно събитие.

Как да печелим правилно с тях?

Виртуалните спортове предложени от Winbet ви позволяват да печелите в реално време. За да стигнете обаче до наградите е препоръчително да разгледате развитието на различните срещи, без да залагате. Вижте как се представят виртуалните отбори и играчи. Кои от тях имат амбиции за спечелване на титли и призови места. Само по този начин можете да печелите правилно. За съжаление тук няма информация за състезатели и тимове, тъй като всичко се задвижва от компютър. Следенето на анализи и спортни новини няма да ви помогне.

Разбира се, за да спечелите по-големи суми, е препоръчително да се опитват разнообразните опции за игра. Не е достатъчно да дадете точна прогноза 1,Х и 2, за да стигнете до парите. По-добре експериментирайте с дадените пазари, които ще ви предложат и по-високи стойности на коефициентите. Ако все пак се затруднявате с виртуалните игри, то може да се откажете.

В обобщение

Вижте повече за виртуалните спортове на букмейкърите в Nostrabet. Запознайте се с всички актуални оферти и игри в хазартните сайтове. Само така ще можете да решите къде да играете, и дали сте доволни от съвременните предложения. Естествено, всеки сам за себе си решава дали ще се довери на този вид развлечения, или ще предпочете класическите залози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 − = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.