Съветите на стилистите кои обувки са на мода това лято

Смяната на сезоните предполага и нововъведения в личния ни гардероб. Обувките също не правят изключение. Затова помолихме стилистите да дадат малко повече разяснения кои модели са в топ класациите на най-предпочитаните обувки това лято. Ето и техните съвети.

Еспадрили

Много жени са очаровани от този вид обувки. Факт е, че еспадрилите могат да се похвалят с доста оригинална подметка и няма как да бъдат сбъркани с други обувки. Освен това са изключително стабилни, което отдавна ги е превърнало в предпочитан избор за всички дами, ценящи удобството. И тази година еспадрилите са много популярни, затова побързайте да се сдобиете поне с един чифт! Идват в различни нюанси и пасват перфектно на повечето летни тоалети. Предлагат се както отворени, така и затворени модели. Еспадрилите изглеждат страхотно комбинирани с ефирни тъкани в различни цветове.

Заострени балерини

Много момичета ги обожават заради големия комфорт, който осигуряват. Те са ниски и удобни, затова много дами предпочитат да ходят на работа именно с тях. Освен това тези страхотни обувки могат да бъдат съчетани с всякакъв тип лятно облекло.  Ако искате да се откроите от тълпата, може да заложите на модели с повече декоративни елементи.

Обувки с квадратен връх

Такива обувки винаги привличат вниманието. Благодарение на квадратния връх, ще изглеждате особено стилно. Подходящи са за всякакви поводи – среща с приятели и за работа в офиса, това няма значение, обувките с квадратен връх са винаги на разположение. Те са прекрасен летен вариант, който ще подчертае хармонията в облеклото ви.

Модни чехли и джапанки

Този тип обувки са по-подходящи за ежедневни дейности, но съществуват и много луксозни модели, които по нищо не отстъпват на стандартните сандали. Те отдавна са престанали да бъдат само опция за плажа и новите модели категорично го доказват.

За да изглеждате добре в такива обувки, можете да облечете свободни панталони или ефирна рокля. Ако искате да се заредите с повече настроение, тогава можете да изберете модели в ярки цветове и контрасти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.