Развитие на модни тенденции при обуквите

В наши дни има доста интересно развитие на тенденциите в модата, особено когато става въпрос за дамските обувки. Най-голям интерес продължават да бъдат класическите модели. Големите дизайнерски къщи пускат нови колекции, като част от изработените обувки включват и нови, съвременни детайли и елементи.

През лятото на 2012 година се очакват голям брой нови модели обувки, които съчетават в себе си красота, елегантност и изящност. Доста дизайнерски къщи залагат на детайли от минали години, тъй като те са много харесвани и търсени в наши дни.

Най-популярните дамски обувки са тези с ток, като дизайнерите предлагат голямо разнообразие от форми и модели токчета, платформи и подметки. Дори и малките детайли в изработката на дамските обувки привличат мъжкото внимание, а дамите наистина знаят какво и как да изберат. Различните типове облекло предполагат различни видове и модели, както и цветове. Освен това през летните месеци са много популярни отворени обувки с връзки и нисък или висок ток. За ежедневния тоалет дамите избират обувки с по-ниски токчета.

Нека направим един кратък обзор на дизайнерските колекции. През 2012 година изключително популярни са моделите с украса, дори тя да е семпла. Много обувки са украсени с копчета, каишки и други елементи. Също така много официални модели се изработват в по-ярки цветове, като например червено. Много популярно е да се комбинират и цветови гами в една обувка.

Що се отнася до мъжките модели, дизайнерите също могат да предложат богато разнообразие от обувки. Много модели се украсяват с декоративни шевове, които внасят естетически външен вид. Много мъже започнаха да предпочитат модели с каишки и метални украшения и противно на очакванията при споменаването на украса за мъжка обувка външния й вид остава класически и елегантен. Тук цветовите гами варират между бели, бежави, кафяви и разбира се най-популярния цвят мъжка обувка – черният.

Съвсем скоро летните колекции на дизайнерите ще бъдат пуснати на пазара, така че бъдете готови за богатия избор, които предстои да бъде предложен на потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 1 = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.