Магическите ухания на мъжките парфюми

Според последните направени проучвания е доказано, че повечето от хората си спомнят един за друг чрез аромата на парфюмите им. В днешно време марковите парфюми се използват не само за привличане на вниманието на противоположния пол, но също така и за създаване на по-добро впечатление пред колегите и шефа. Много хора умело използват аромата на парфюмите, за да създадат трайни спомени в съзнанието на хората около тях.

Ако искате да изненадате половинката си, като му подарите скъп парфюми, тогава е добре да изберете аромата според повода. Уханието на всички мъжки парфюми е различна и точно за това е желателно да подберете този, който най-много би му подхождал. Така например ако искате приятеля ви да използва вашия подарък всеки ден по време на работа, тогава ще трябва да изберете по-изтънчен парфюм с дървесни ароматни нотки. Ако искате да го използва само за специални поведи и срещи, тогава можете да се насочите към по-силните и изразени аромати. Ето например за летния сезон винаги най-подходящите мъжки парфюми са с лек и свеж аромат. Цитрусовите аромати пък създават усещането за бушуваща енергия и младост. Някои типични представители на тази категория парфюми са Hugo Boss, Azzaro и други. Ето и някои от най-предпочитаните екзотични аромати, които са подходящи за летния сезон – White Edition, Hugo Boss In Motion и Armani Code.

Към всички мъже, които искат да се харесат на противоположния пол докато са на среща е много важно да използват подходящите парфюми и одеколони. Винаги избирайте такива, които ви придават усещане за съблазнителност и мъжественост. Следните марки мъжки парфюми отговарят напълно на тези изисквания – Desire Blue от Dunhill, Brave от Diesel, Hugo Element от Hugo Boss и Euphoria Intense от Calvin Klein.

При избора на подходящ мъжки парфюм е твърде вероятно да срещнете известно затруднение, тъй като разнообразието от парфюми и аромата е голямо и само от вас зависи, дали мъжките парфюми, които ви влудяват ще се харесат и на мъжа до вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + = 15

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.