Кучета в онлайн пространството

Кучето е най-добрият приятел на човека. От векове и до днес, четириногото съпътства човека където и да се намира, столицата София не е в състояние да го изгони и то присъства навсякъде, следва човека и в Интернет. Кучетата в онлайн пространството се гордеят със свои собствени сайтове – препоръки за отглеждане, развъждане и други грижи, както и малки обяви. Малките обяви са изключителен начин за търговия между потребителите в Мрежата, а кучетата имат сериозен дял в участието на този онлайн процес. Например, вие живеете в София и с удоволствие разкарвате кучето си насам-натам, почиствате био материалът, който то изхвърля ежедневно и с една дума сте един достоен гражданин на столицата София.

Ненадейно кучето ви забременява и ражда малки кученца. Вие ги предлагате на своите близки и познати, но някои от малките четирикраки бебета остават. Тъй като не искате да ги пуснете безобразно да се скитат самотни в София, вие решавате да скочите на някой сайт за обяви. Преглеждате вече пуснатите обяви и какво установявате? Че в онлайн пространството гъмжи от прелюбопитни обяви за кучета, при това не само от София, а от цялата страна. Чудесна възможност, мислите си вие. И пускате обява.

Обявявате вашите малки кученца за продажба или подаряване и чакате за отговор. Цялата процедура трае около 20 минути – фотографирането на малките пакостници и написването на самата обява. Същото нещо правите в още няколко сайта, тъй като сайтовете, които предлагат възможност за обяви са доста – форуми, портали, специализирани сайтове за кучета и така нататък.
Не след дълго ви се обаждат и вземат няколко от кученцата на вашето куче – някой купувачи са от София и няма проблем, но други, които се интересуват са чак от Русе или Варна – тогава ще им се наложи да попътуват и да достигнат до заветния четириног избраник, доверявайки се на вашата обява и сайтовете за обяви като цяло. Всичко това е една чудесна функция на Мрежата с възпитателен характер – драги, не е толкова трудно да се лишите от кучетата, за които вече не можете да се грижите. Не е единственото решение да ги изхвърлите на улицата за да се скитат в София. Бихте могли да поразгледате сайтовете за обяви и да потърсите късмета на вашето куче, постъпвайки отговорно. Другото е отживелица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.