Как да увековечим сватбените спомени

Как да увековечим сватбените спомени

И най-хубавата сватба ще мине и замине, а след нея започва ежедневието на семейния живот. Всички хора се връщат към спомените от сватбата си в разговори с приятели или по време на семейни празници. Как обаче ще са запечатани тези спомени? Това е въпрос, който се обсъжда още в началото на подготовката на сватбата. Всички сватбени агенции предлагат фото и видеозаснемане на сватбеното тържество от професионалисти с богат опит.

Има хора, които никога не показват сватбените си снимки, просто защото не ги харесват. Да, има и такъв вариант – на всички снимки младоженците да изглеждат зле – със странен тен на лицето и хванати в неподходяща поза. Това е провал за фотографа, който обаче коства много на потърпевшите сватбари, които затварят снимките си в някоя кутия и не ги вадят от там цял живот. Затова заснемането на сватбата е отговорност, която трабва да се повери на човек с богат опит.

Всички професионални сватбени агенции с богат опит работят с добри фотографи и оператори, които са доказали своите качества с времето. Младоженците могат да разгледат снимки и видеоматериали от други сватби и да преценят дали работата на съответния фотограф им допада. В последните години стана модерно да се правят специални клипчета от сватбата, които включват най-красивите моменти. Това са и най-често гледаните записи от сватбения ден по време на семейни тържества.

Най-лошата възможна идея за заснемане на сватбения ден е, да се разчита на някой приятел или роднина с камера. Почти сигурно е, че след като изпие една-две чаши алкохол, този човек ще забрави за задължението си. Фотографът на сватбената агенция трябва да е професионалист, който се стреми да улови всяка ситуация, заслужаваща да се увековечи в семейния албум.

Всеки гост на сватбата има в джоба си телефон, който прави снимки. Това трябва да е ясно на младоженците и те трябва да се стараят да изглеждат добре по време на цялата сватба. Забранени са гримаси, намръщени лица, неуместни погледи и жестове към други хора. Вярно е, че това е много уморително, но също като популярните звезди от шубизнеса, булката и младоженеца, а също и техните кумове и близки,  трябва да се пазят от “папараците” – в случая, сватбарите на собствената им сватба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 + 9 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.