Печат на тениски – да бъдем уникални по всяко време

Когато ви е омръзнало по време на всяка разходка да виждате хората да обикалят с едни и същи тениски, то печата на тениски с щампи би бил отговора за вас. За тези, които носят редовен размер тениска, то тогава има многобройни модели на разположение. Независимо дали предпочитате фланелка с ръкави „Берета“, яка с V-образна форма или поло риза, всички тези модели могат да бъдат напечатани. Как онлайн може да бъде напечатана картина на тениска? Поръчвате онлайн, създавате свое собствено оформление и нюанси (или предоставяте изображение от интернет), намирате най-подходящата за печат тениска и сте готови да поръчате печат! В допълнение, за онези от вас, които просто не могат да проектират тениски, можете да изберете една или повече от хилядите (дори милиони) дизайни на щампи налични в интернет.

Като се има в предвид, че добрите онлайн компании за печат на тениски дават сто процентова гаранция за щастие, сега можете да поръчате тениска с щампа, която сте избрали, и ако не сте напълно доволни, а тениската е от известна компания, то можете да я върнете срещу парите ви. Някои компании нямат определено количество за поръчка, което означава, че можете да си поръчате, както тениска редовен размер, то така и ХХХL-размер с вашия уникален дизайн, който сте подготвили.

Печата на тениски без минимален брой, означава, че имате възжмоността да поръчате проектирана тениска за специални поводи като наближаващ рожден ден или ден на майката. Избора на тениска с щампа може да бъде и страхотна възможност да запечатате някое ваше приключение или място на което сте били, като турнир по билярд или надпиване с Джак Даниелс (с награден фонд, разбира се). Ако вие самите подготвяте събитие като караоке вечер, то тогава тениска с печат „ЗВЕЗДА“ може да бъде една от наградите. Любопитно е, че повечето компании на западния пазар за тениски с щампи са толкова уверени, че ще напечатат и доставят тениските ви на време, че предлагат 100% възстановяване на плащането ако не успеят. В последствие можем да заключим, че ако това не е добър снабдител, то няма какво друго да е!

Имам чувството, че са налице достатъчно причини, да пробвате самите вие. Направете си скица, сканирайте я, влезте онлайн в някой онлайн магазин за тениски и намерете подходящата тениска и правилния цвят, качете оформлението и не забравяйте да проверите как седи преди да изпращате за да сте напълно уверени в резултата. Тогава вие можете да платите с банкова карта или с PayPal, например, и всичко, което остава да направите след това е да изчакате тениската да бъде доставена до прага на вратата ви. Също така, ако е поръчката е направена в рамките на България в първата половина на деня, то може да получите тениската още същия ден!

Дали ще решите да поръчате тениска с редовен размер и вид или изберете риза, поло с хубав текст или лого на фирмата, знайте, че всичко е възможно. Освен това, когато поръчвате по-големи съвкупности, ще получите дори отстъпка от онлайн магазина за тениски с щампи. Така, че какво чакате? Влезте в някой онлайн магазин и хвърлете едно око.

Автор: Явор Младенов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.