Къде, кога и какво искате да правите след кафето сутрин?

Преди години събуждането сутрин беше ритуал свързан с голяма чаша силно кафе и вестник, от който да се информираш за всички важни събития.

Днес всички се събуждаме с кафе на компютъра. Новините са електронни и огромно количество информация ни залива отвсякъде.

Понякога новините са добри, друг път лоши. Но информацията винаги е полезна. А когато човек има нужда от конкретна информация, освен полезна, тя става и ценна.

Има едно място в интернет, на което ако търсите конкретна информация, може да я намерите бързо, лесно и удобно.

Sabitia.NET е блог, на който може да се прочете къде, кога и какво интересно се случва в България.

Информацията е представена кратко, ясно и сбито и е полезна за всеки, който иска да посети конкретна изложба или изложение, семинар, конференция, научен форум, спортно или друго обществено събитие.

Това е страница, на която може да се коментира всяко събитие,  което сте прочели и което е събудило вниманието и интереса ви заедно с кафето сутрин или дори да предложите събитие, на което сте организатор.

На блога може да се намери информация за различен вид събития – от изложение на HR специалистите, открито от министъра на финансите до изложбата на някой начинаещ художник, който върви по стъпките на Салвадор Дали или специализиран курс по сексология.

Защото интересите на хората са различни, но желанието на всеки интелигентен и разумен човек е да се развива. Защото в този динамичен свят никой не знае как ще го докосне ефекта на пеперудата. Защото един панаир на книгата може да отвори очите ти и да промени мирогледа ти изведнъж. Защото един семинар на тема – „Как да направим бизнеса си по-успешен” може да промени живота ти завинаги и да те направи богат и известен. Защото всяко голямо пътуване започва с малка стъпка.

Тази малка стъпка понякога може да е виртуална. Стъпка, която да те отведе до някое важно събитие – конференция, среща, семинар, форум или концерт. Защото победителите пишат историята .. за събития, на които са били свидетели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 3 = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.