Професионалната козметика за лице на Jean d’Arcel cosmetique

Външността за една жена е от голямо значение, именно поради тази причина много от тях ползват най-различни разкрасителни продукти, с помощта на които да подхранват и засилват красотата си. Благодарение на специална козметика за лице, съдържаща в себе си различни витамини, придаващи свежест и еластичност на кожата. Витамините са важни за човешкия организъм, за това няма значение как ще си ги набавяме дали с консумация на плодове и зеленчуци или чрез директна употреба на козметични продукти, чиито основни съставки за те. Използват се в много и най-различни козметични продукти, като най-масово използваните витамини са:

Витамин „С“ е сред най-разпространените. Благодарение на количеството колаген, което се усвоява с помощта на витамин С, кожата става изгладена и разтеглива. Също така е и с подсилващо, противоалергично, регенериращо и противовъзпалително действие. В допълнение тези витамини са с противодействащ влияние при малки изгаряния от слънцето.

Благодарение на витамин „А“ се подсилва растежа на епителните клетки. Той възпрепятства образуването на мастна секреция, която е храна за много бактерии. Точно за това се използва в кремовете, които се прилагат за отблъскване на бактериално акне.

Витамини „Б“ прави живота на клетките по-дълъг, подобрявайки тонуса и структурата им. Също така стимулират нарастването им и обогатяват метаболизма и подтикват напредъка им.

В кремовете с антиоксидантно въздействие често се използва витамини „Е“, които по същия начин като витамин С, той дава на кожата разтегливост и съхранява невредими колагеновите влакна. Тези му свойства го правят неизменна съставка козметика за лице.

Витамин „Н“ се използва от хора с проблеми като напукани устни, блед цвят на лицето, чупливи нокти, ускорено образуване на петна и пъпки по лицето. Той се използва като екстракт от спанак, бадеми, орехи, гъби, соя и още много други за производството на козметика.

За да бъдете здрави и красиви използвайте богата на витамини професионалната козметика Vitaminee от специалната серия на Jean d’Arcel cosmetique.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 3 = 6

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.