Продукти, родени от природата

АкваСорс е индустрия, която предлага първокласни продукти. В портфолиото на AquaSource са супер-храни, суплементи, естествена козметика. От съвсем скоро АкваСорс презентира на националния пазар и удивителната четка за зъби Соладей Еко.

Компанията е стартирана от 93 година във обединеното кралство от изключително талантливи специалисти. До момента над петнадесет години фирмата е емблема на първокласна продукция.

Умни родители от целият свят ядат продуктите ѝ. Суперхраните на AquaSource се славят, като отлични и родителите намират, че  с тях се енергизират със добро самочувствие.

В продукцията на фирмата се намират колострум, микроводорасли, ензими, полезна козметика и др. Аква Сорс представя стоките си на българския пазар, посредством независими консултанти от 1995г. и от тогава българите се убедиха във невероятното качество на стоките.

Много лекари препоръчват суперхраните, като част от програма за подсилване. Все повече доволни лекари се убедиха колко добре суперхраните влияят на децата им.

Последно представеният продукт на фирма АкваСорс е Мака Енергия и е насочен към подобряване на деликатния живот на жените и мъжете. Той беше  на последния семинар на фирмата през април. Семинара бе направен в Шератон . Посетителите на семинара бяха около 600 души. Те останаха много удивени от презентацията.

Фирмата представя нови  суперхрани на на потребителите на всеки няколко месеца. За АкваСорс са ангажирани някои от най-елитните европейски експерти.  Елементите на добавките, които те измислят са добре избрани.

Така компанията, стъпила на утвърдени нутриционистични темели гледа уверено напред. Тя е един от глобалните лидери в уелнеса. Слоганът на фирмата е енергия, действие, свобода. С Аква Сорс пожеланото може да стане действителност. Съвсем основателно може да се твърди, че през двадесет и първи век ще има революция в индустрията на благоденствието и, че един от флаг маните на тази революция ще бъде тази фирма. Все повече хора ще се обръщат към нутриционистичното съвършенство на  супер храните, хранителните добавки и натуралната козметика Нейчъръл биинг на АкваСорс.

Бъдещето става реалност сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 + = 11

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.